Surpriză de proporții pentru Simona Halep! Ce i-a pregătit logodnicul Toni Iuruc, cu ocazia nunții

Author: Denisa Avram
Actualizat: 26 iul 2022, 04:50
Cine vor fi nașii de cununie al cuplului Simona Halep, Toni Iuruc

Iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc, i-a pregătit deja sportivei o surpriză substanțială legată de organizarea nunții.

Simona Halep, cea mai titrată jucătoare de tenis din România se reface după accidentarea suferită la Roma. În ceea ce privește viața sa personală, însă, sportiva o duce mult mai bine. Ea se pregătește pentru căsătoria cu iubitul ei, Toni Iuruc, care ar fi ales deja nașii de cununie.

Surpriza lui Toni Iuruc, pentru Simona Halep

Simona Halep şi logodnicul ei Toni Iuruc sunt pregătiți să spună DA în fața ofișerului stării civile și să își unească destinele.

Pregătirile sunt în toi pentru fericitul eveniment.

Problema alegerii nașilor pentru cununie pare a fi deja rezolvată. Toni Iuruc ar fi stabilit deja cine vor fi părinâii spirituali ai cuplului. În acest sense, Simona şi Toni Iuruc vor respecta tradiția machedonă, conform căreia nașii de cununie sunt aceiași ca nașii de botez ai soțului, potrivit  capital.ro.

Este posibil, însă, ca însurățeii să aibă mai multe perechi de naşi de cununie, printre care și fratele Simonei.

Citeste si: Care este adevărul din spatele accidentărilor Simonei Halep? Specialiștii au dat verdictul. Ce se întâmplă cu tenismena

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine vor fi invitații la nunta Simonei Halep

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va aduce laolalta nume grele din viața publică.

Printre participanți se vor număra, cel mai probabil,  Ion Ţiriac, Ilie Năstase sau Darren Cahill, și poate chiar câțiva campioni ai tenisului mondial.

Potrivit  ziare.com,  pentru o astfel de nuntă, invitații sunt așteptați să scoată din buzunare în jur de 300 de euro pentru dar, o sumă accesibilă, având în vedere anvergura evenimentului. Se va aștepta mai multă generozitate, însă de la rudele cuplului. 

Citeste si: Simona Halep, cadouri de zeci de mii de euro! Tenismena și-a răsfățat persoanele dragi din viața ei. Ce cadouri a cumpărat sportiva

„Rudele de gradul doi vor da între 300 şi 500 de euro, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezenţa la un eveniment special din viaţa fiecărui om”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit sursei citate.

Citeste si: Cât costă inelul de logodnă al Simonei Halep? Iubitul ei nu s-a uitat la bani