Surpriză de proporții pentru Theo Rose, în direct. Artista nu se aștepta să intre alături de ea în platou:”Suferința aia a speriat-o”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 nov 2023, 01:30

Theo Rose a avut parte de o surpriză neașteptată, chiar în direct, în timp ce era invitată la o emisiune. Artista a rămas mască când a văzut-o!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, pe lângă faptul că are o voce de aur, piesele sale având mare succes, îi merge bine și în actorie. Este bine cunoscut faptul că artista are o relație strânsă cu familia sa și nu ezită să posteze pe rețelele de socializare momentele frumoase din sânul familiei.

Theo Rose, surpriză de proporții în direct 

Theo Rose a avut parte de o surpriză inedită în cadrul unei emisiuni TV. Artista ține enorm la membrii familiei sale, printre care se numără și bunica sa, Olimpia, care este foarte virală pe rețelele de socializare.

Ei bine, în cadrul emisiunii în care artista a fost invitată să cânte a fost întâmpinată cu o porție de friganele, unul dintre deserturile pe care bunica acesteia i le făcea când era mica.

La scurt timp, alături de vedetă în platou a venit chiar cea care a crescut-o, bunica Olimpia.  

Vedeta a rămas mască și a mărturisit că bunica sa a trecut printr-o perioadă destul de dificilă după moartea bunicului său.

Citește și: Theo Rose, prima reacție după ce iubitul ei a mărturisit că nu vrea să o ia de soție: ”Nu vreau să-l sperii”

„Mamaie a intrat în depresie când tataie s-a stins. La câțiva ani după (ce a murit soțul ei), suferința aia a speriat-o, a făcut-o să se simtă singură. Ea ne-a crescut vesele. Îi datorăm creșterea noastră și educația”, a declarat Theo Rose, la o emisiune TV.

Mai mult, bunica solistei este foarte virală pe TikTok, acolo unde cântă alături de sora artistei, Raluca.

Bunica Olimpia a reușit să strângă 300.000 de vizualizări la clipul respectiv, iar internauții nu au putut rămâne indiferenți la vocea acesteia.

„Ce frumos cântă bunica” „Plină de viață mamaia” „Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră” „Doamne, ce bunică frumoasă”, sunt doar câteva din comentariile pe care sora lui Theo Rose, Raluca, le-a primit, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Numele special pe care Theo Rose l-a ales pentru fiul său. Artista a dezvăluit numele complet al bebelușului: „Vă zic, că nu am secrete”

 

 

 

 

 

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.