Surpriza de proportii pentru turisti! S-au intalnit cu Barack Obama prin parc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:53

Satul de masina blindata cu care se deplasaeaza de obicei, Barack Obama a iesit la plimbare pe jos.

Sa fie o noua moda la Casa Alba, din moment ce si Joe Biden, vicepresedintele Statelor Unite s-a plimbat prin centrul vechi al Bucurestiului

Nu-i usor sa fii presedintele Statelor Unite ale Americii  iar Barack Obama o simte din plin, nu poate iesi nicaieri fara sa fie escortat sau fara masina blindata. Ieri, insa, si-a luat inima in dinti si a mers pe jos la sediul Deparatmentului pentru Securitate Interna, situat la cativa pasi de Casa Alba.

Insotit de 10 garzi de corp, Obama a avut de trecut printr-un parc.Cu haina pe umar si numai un zambet, seful statului american s-a simtit in largul lui, ba chiar a si glumit.  Si daca tot s-a aflat in parc, nu a ratat ocazia sa  dea mana cu  turistii care au ramas „masca” atunci cand l-au vazut.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De o plimbare pe jos a avut parte si vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden.

Acesta a facut cativa pasi prin Centrul Vechi al Bucurestiului, cu o zi inainte ca Obama sa iasa prin parcul din fata Casei Albe.

Joe Biden a iesit la plimbare impreuna cu sotia sa si a savurat o inghetata. Nu au lipsit din peisaj nici  garzile de corp care  le-au supravegheat fiecare miscare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.