SURPRIZA de proportii pentru un fermier. Una dintre oile sale a fatat 5 miei odata!

Autor: A.D. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Surpriza de proportii pentru un oier din Sibiu! Omul s-a trezit cu nici mai mult, nici mai putin de cinci miei de la o singura oaie.

Nici in vis nu a sperat bietul oier din imagine ca-l va lovi asa noroc: mioara lui, cea mai turcana si mai dolofana, a ajuns mai faimoasa decat capra cu iezi! Oaia lui nea Traian e eroina si ar putea intra in cartile de zoologie! A adus pe lume 5 miei odata.

Chiar daca a vazut venind pe lume sute de miei, in cei 30 de ani de cand creste mioare, crescatorul era sa cada din picioare de emotie.

Staulul familiei s-a transformat in loc de pelerinaj. Desi n-au mai auzit de-o oaie care sa fete 5 miei odata, pentru localnici e clar: intamplarea e semn bun! Si specialistii de la Directia Sanitar Veterinara sustin ca astfel de cazuri sunt foarte rare.

Pentru ca sunt prea mici si nu se pot hrani, doar doi miei au ramas langa oaie. Ceilalti sunt hraniti cu biberonul. Oierul spune ca nu va sacrifice mieii, ci ii va darui nepotilor.

Traian Solomon are peste 100 de oi. Oricat de mult il bucura intamplarea, crescatorul are totusi o teama: daca celelalte mioare vor lua exemplul suratei eroina, el va fi nevoit sa construiasca inca un staul.

##VIDEO132717##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.