Surpriză de proporții! Un nou concurent a intrat în “Casa iubirii”! Ce fată i-a atras atenția

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 sep 2023, 18:41

Surpriză pentru fetele din „Casa iubirii”. Un nou concurent și-a făcut apariția în cadrul emisiunii matrimoniale.

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent a pășit în cadrul emisiunii. Fetele au rămas surprinse, pentru că nu se așteptau ca un alt băiat să le calce pragul casei. Cine este tânărul și cu ce intenții a intrat în Casa iubirii?

Citește și: O fostă concurentă de la „Casa Iubirii” se iubește cu un cântăreț italian „Îmi dă libertatea să fac ce vreau” Ce mesaj i-a lăsat unui fost iubit?

Surpriză de proporții! Un nou concurent a intrat în “Casa iubirii”! Ce fată i-a atras atenția

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc joi, 14 septembrie, la Kanal D. Telespectatorii au avut parte de o emisiune plină de surprize, deoarece un nou concurent și-a făcut apariția în Casa iubirii.

De la primii pași în Casa iubirii, noul concurent s-a bucurat de toată atenția fetelor. Iată

ce reacții a stârnit Antoni.

Tinerele au făcut cunoștință cu Antoni Rosapinta, un tânăr chipeș în vârstă de 20 de ani, care își dorește să-și găsească jumătatea. 

Citește și: Bianca și Ionuț de la „Casa Iubirii” au avut primul sărut „Pare că îl sorbeai” Cum au reacționat concurenții din casă după afirmațiile făcute de Ionuț?

Antoni le-a dăruit fetelor câte un trandafir roșu, după care a început să povestească despre el și să le răspundă concurentelor la întrebări.

Acestea și-au arătat imediat interesul și atenția pentru noul mascul din “Casa iubirii”, mai ales Larisa, care l-a scanat imediat pe tânăr.

Larisa: "Ai emoții... și tatuaj nou"

Antoni:  "Ce ai observat tu!"

Băieții din Casa iubirii au rămas și ei uluiți când l-au văzut pe noul concurent, iar Radu se gândește deja că poate să-i fie rival.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Radu:'' Dacă a venit pentru Cristina... eu mor!''

Citește și: Sar scântei în „Casa Iubirii” Robert a pus tunurile pe Lorena „I-am promis Lorenei că nu mă bag între ei”

Tânărul de 20 de ani este din Pitești și este student.

Acesta le-a mărturisit fetelor că a intrat în cadrul emisiunii, deoarece își dorește să cunoască o fată.

Întrebat dacă a venit pentru o anumită fată, Antoni a mărturisit că da, dar nu a vrut să mărturisească cine este preferata lui.

Antoni:  ''Îmi place de o fată, dar nu am venit neapărat... nu ăsta a fost gândul. Pe parcurs a începu să sune un clopoțel la fata respectivă.''

De asemenea, Antoni a mărturisit că își dorește o parteneră care să fie înțelegătoare și împăciuitoare:" Să fie cea care să facă furtuna să dispară!''

În cele din urmă, Antoni a dezvăluit că are un top 3 fete preferate. Se pare că Larisa, Lorena și Catinca sunt tinerele care i-au furat privirea noului concurent din casa iubirii.

Antoni a petrecut 12 ani jucând fotbal și a fost atacant la FC Argeș, echipa de tineret. Cu toate acestea, și-a abandonat visul de a deveni fotbalist profesionist, deoarece nu avea perspective și nu a avut pe nimeni care să-l sprijine în acest sens.  Antoni a început facultatea anul trecut și a obținut o bursă, dar din păcate, a pierdut-o din cauza restanțelor. Acum, se află într-un moment de incertitudine în ceea ce privește direcția sa profesională.

Se consideră isteț și perseverent, calități care îl pot ajuta în orice cale își va alege în viitor. Antoni spune  nu îi plac oamenii care nu își respectă cuvântul dat.

Citește și: „Pentru mine nu mai reprezintă nimic”. Catinca nu vrea să-l mai vadă în fața ochilor pe Cosmin după ce a aflat că acesta își dorește s-o cunoască pe Cristina! Radu se simte trădat de prietenul lui pentru că are intenții cu fosta lui iubită

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?