Surpriză de proporții! Un nou concurent intră în “Casa iubirii”! Ce fată i-a atras atenția? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, vineri, 29 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 28 mar 2024, 19:00

Răsturnare neașteptată de situație în„Casa iubirii”. Un nou concurent și-a făcut apariția în cadrul emisiunii matrimoniale.

Vineri, 29 martie, telespectatorii emisiunii “Casa iubirii” au parte de o nouă ediție incendiară. Concurentele sunt total surprinse de apariția unui nou mascul în cadrul emisiunii. Cine este noul concurent și ce fată i-a atras atenția?

Citește și: „La vârsta asta o să am deja copii” Bianca de la Casa Iubirii se pregătește să fie mămică? Fosta concurentă a dat marea veste

Cine este noul concurent din Casa iubirii?

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent a pășit în cadrul emisiunii, iar tinerele au rămas surprinse, pentru că nu se așteptau ca un alt băiat să le calce pragul casei. Cine este tânărul și cu ce intenții a intrat în Casa iubirii?

Tânăra face furori cu aspectul lui fizic, dar și cu atitudinea pe care o are.

Copleșit de emoții, tânărul dezvăluie că a intrat în competiție pentru că vrea să își găsească jumătatea. Mai mult, acesta este pus pe fapte mari, motiv pentru care o invită pe Virginia în Camera Roșie.

"Mă numesc Bogdan, am 22 de ani și sunt din Craiova. Sunt un băiat modest, loial și devreme acasă. Am venit la această emisiune pentru a-mi găsi jumătatea și pentru a cunoaște o persoană minunată.

Virginia, știu că mă auzi, aș dori să vii în Camera Roșie, să ne cunoaștem mai bine.", spune Bogdan, noul concurent din Casa iubirii.

În ediția de vineri, 29 martie, totul va lua o întorsătură neașteptată, deoarece Virginia se află într-o cunoaștere cu Robi, iar acum, se pare că vor exista probleme în paradis. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

După prezentarea lui Bogdan și după gestul său, de a o invita pe Virginia în Camera Roșie, ziua de vineri se anunță plină de picanterii și va fi presărată cu multe momente tensionate pentru Robi. Concurentul zâmbește și încearcă să arate că nu îl deranjează Camera Roșie a Virginiei, dar cel mai probabil fierbe de gelozie.

Rămâne de văzut care va fi parcursul lui Bogdan în Casa iubirii și dacă va reuși să își găsească jumătatea.

Citește și: Roberta a trezit discuții aprinse între Patrick și Ștefan. Robi: "Poate îi place de unul ca mine"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de vineri, 29 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.