Surpriză de proporții! Un nou concurent intră în “Casa iubirii”! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, marți, 19 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 07:55

O nouă ediție incendiara “Casa iubirii” are loc marți, 19 iulie, la Kanal D.

Mâine are loc o nouă ediție incendiară în “Casa iubirii”.  Concurentele vor fi total surprinse de apariția unui nou concurent!

Citeste si: Nicolas o mitraliază pe Kinga după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A făcut-o pe victima, a mințit, e ceva de nesuportat, e patologic la ea!" Ce a scos la lumină fostul concurent despre Kinga

Citeste si: Decizie radicală în "Casa iubirii"! Radu nu mai rezistă! Concurentul vrea să petreacă mai mult timp pe Xenia

Surpriză de proporții! Un nou concurent intră în “Casa iubirii”!

Ediția de marți, 19 iulie, a emisiunii “Casa iubirii” se anunță una plină de surprize, deoarece își va face apariția un nou concurent, care se va bucura de toată atenția fetelor.

Fetele vor avea parte de o surpriză de proporții! Un nou concurent își va face apariția și va păși încrezător în casă, pentru a-și găsi jumătatea. Concurentul carismatic este pus pe fapte mari. Tânărul va surprinde nu doar prin atitudinea sa, ci și prin talentul său. 

"O să vă citească gândurile. O să vă lase cu gura căscată, la propriu", a anunțat Andreea Mantea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Nicolas a dezamăgit-o profund pe Kinga. Ce a putut să facă fostul concurent de la „Casa iubirii”

Tinerele concurente își vor arătat imediat interesul și atenția pentru noul mascul din “Casa iubirii”. Acesta a reușit să le impresioneze pe fete, care sunt total uimite de venirea lui și chiar foarte încântate.

Fanii show-ului matrimonial “Casa iubirii” vor avea parte de momente palpitante în această zi. 

Nu rata o nouă emisiune incendiară “Casa iubirii”, mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se a mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 19 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.