Surpriză de proporții! Un nou concurent va intra în “Casa iubirii”! Aflați cum vor reacționa fetele, luni, 12 august, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 aug 2024, 21:06
video Foto(6)

Răsturnare uluitoare de situație în „Casa iubirii”. Un nou concurent își va face apariția în cadrul emisiunii, spre marea încântare a fetelor!

În cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de emoții uriașe și de mult suspans în așteptarea anunțului mult așteptat adus de Andreea Mantea despre cine va pleca acasă. Cei trei concurenți nominalizați spre eliminare au fost Rebecca, Antoni și Bogdan. În cele din urmă, cel care a părăsit competiția a fost Bogdan deoarece a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Ediția de luni va fi presărată cu multe momente tensionate, însă concurenții vor avea parte și de o surpriză de pomină, deoarece un nou băiat va intră în emisiune, după plecarea lui Bogdan.

Julia și Robi, un nou schimb de replici aprige

O nouă săptămâna va începe în Casa iubirii cu noi momente tensionată, dar și cu o mare surpriză pentru concurenți, dar mai ales pentru fete, deoarece un nou băiat își va face apariția în casa lor.

Citește și: Reacția Virginiei după ce Moldo i-a dăruit Teodorei un buchet de flori: „Ai făcut asta ca să fii în rând cu ceilalți”. Cum a răspuns Moldo acestei păreri

În prima parte a emisiunii, Julia și Robi se vor afla din nou în centrul atenției și vor continua seria tachinărilor și a replicilor aprige. Concurenta va recunoaște în față tuturor faptul că are sentimente destul de puternice pentru Robi și va mărturisi că s-a îndrăgostit chiar și de gesturile lui.

Această va da de înțeles că suferă teribil de mult din cauza atitudinii sale distante și a comportamentului lui.

Julia: Sunt o femeie care se îndrăgește de gesturi și nu doar de cuvinte! Și sunt o femeie atât de puternică încât pot să trec cu capul sus peste tot!

Moldo: Regreți ceva? Ai fi procedat altfel în anumite situații?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Julia: Nu regret absolut nimic! Având în vedere că atunci când e vorba de sentimente nu trebuie să ai regrete! Orgoliul în relații și în iubire, în general... A fost greșeală la mine că nu am oprit asta când am realizat că îmi fac rău singură! Anumite lucruri s-au accentuat după Gala de ieri și nu vreau să aduc aici chestii!

Fetele vor fi uluite de apariția unui nou concurent în Casa iubirii

În ediția de luni, 12 august 2024, fetele din Casa iubirii vor avea parte de o mare surpriză în clipa în care un nou concurent își va face apariția în casa lor. Însă până la momentul de senzație al venirii noului concurent, Julia și Virginia se vor afla în prim plan deoarece acestea au redevenit rivale de temut.

Julia va arunca din nou săgeți aprige la adresa Virginiei și va sublinia faptul că a intervenit iar între ea și Robi, în mod intenționat pentru a-i împiedica să se apropie.

Citește și: Teodora de la „Casa Iubirii”, surprinsă la brațul unui bărbat! „Hai să nu ne ferim”. Cine este tânărul misterios cu care s-a afișat bruneta

În cele din urmă, fetele vor fi luate prin surprindere de venirea în emisiune a unui nou concurent, după plecarea lui Bogdan. Tânărul va intra în casa fetelor cu un buchet mare de trandafiri albi și va face furori cu prezența lui. Rămâne de văzut pentru care dintre concurente a venit și ce controverse se vor iscă în Casa iubirii!

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.