Surpriză fără precedent la Insula de 1 milion! Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Flori!

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 apr 2024, 11:17

Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Flori

Sursa: Kanal D

Flori este concurenta ce va nominaliza în această seară patru participanți, iar alegerea ei este una surprinzătoare.

O nouă zi de sâmbătă aduce pentru telespectatorii emisiunii „Insula de 1 milion” noi nominalizări, iar de această dată, Flori a fost cea aleasă pentru a trimite în ring patru colegi. Iată care sunt cele patru persoane pe care Flori a pus ochii, dar și care este strategia pe care se bazează femeia pentru a realiza aceste nominalizări.

Nominalizările surprinzătoare pe care le-a făcut Flori la Insula de 1 milion

Flori a ales în această seară să aducă patru femei în luptă pentru a continua experimentul social „Insula de 1 milion”, iar alegerile pe care le-a făcut acestea sunt surprinzătoare, în special comentariul pe care Flori la făcut la adresa Vlădaiei. Prima persoană nominalizată de către Flori a fost Maria, iar aceasta a fost aleasă pentru că este miză dublă în această ediție a experimentului „Insula de 1 milion”, iar Flori speră din suflet ca aceasta să câștige probele ce îi pot aduce mai multe brățări pe mână.

A doua femeie nominalizată de către Flori în această ediție a fost Georgiana, fiind astfel și prima ei nominalizare pentru intrarea în ring, însă cu toate acestea Flori nu consideră că riscă să plece din „Insula de 1 milion”. Pentru ca strategia lui Flori să fie una completă, aceasta avea nevoie și de o persoană ce nu o să poată să realizeze probele, astfel Vlădaia a fost cea pe care a ales-o Flori.

Ultima persoană ce a fost nominalizată în această seară a fost Emilia, nominalizare ce a făcut parte din altă strategie pe care Flori o avea realizată. „Știu că este o femeie puternică, nu o subestimez deloc. Știu că este o femeie puternică, dar aici e o strategie, ca nu cumva să îl salveze pe Lemnaru.”, a declarat Flori.

Flori își dorește ca în experimentul social „Insula de 1 milion” să rămână Maria și Georgiana și a menționat că îi este indiferent cine părăsește emisiunea, dintre Vlădaia și Emilia.

Emilia se simte mult mai liniștită la această nominalizare, ținând cont că este a doua oară când ea luptă pentru a rămâne pe „Insula de 1 milion” și speră să dea tot ce are mai bune pentru a își lua revanșa. Vlădaia nu pare prea surprinsă de nominalizarea  pe care a făcut-o Flori, recunoscând că în ultimele zile s-ar fi plictisit pe insulă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Aleluia! Aleluia! Am stat zilele astea degeaba, am murit de foame, m-am enervat, am zis că vreau acasă, plângeam pe ascunselea și acum”, a declarat Vlădaia când a aflat că a fost nominalizată. 

Citește și: La "Insula de 1 milion", taberele se află pe un butoi de pulbere! Camelia e în pericol de eliminare

Georgiana a fost bucuroasă că Flori a ținut cont de părerea ei și se simte încrezătoare în forțele ei proprii.

„Sunt prima dată la un joc individual și mă bucur foarte mult că Flori a ținut cont de părerea mea, că vreau să intru azi să joc pentru că eu m-am mai autopropus și nu prea m-a băgat nimeni în seama”, a mărturisit Georgiana.

„Îmi asum această dorință de a juca astăzi și fie ce-o fi, am emoții mai mari decât prima oară. Simt presiunea care este pusă pe mine și cred că de asta am emoții. Că toată lumea se așteaptă să câștig.”, a spus Maria după ce a aflat că este nominalizată de Flori.

Insula de 1 milion continuă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni, de la ora 20:00, doar la Kanal D.

Urmăriți întregul moment al nominalizărilor, dar și reacțiile celor aleși de Flori, în videoclipul de mai jos: 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.