Surpriza: Gabriel, declaratie de dragoste catre Daiana. Cum i-a raspuns bruneta, cand concurentul si-a pus sufletul pe tava

Autor: L.S.
Actualizat: 22 apr 2020, 12:00

Garbriel si Daiana au fost surprinsi intr-un moment de sinceritate si apropiere, iar concurentul i-a facut fetei o declaratie de dragoste. Iata materialul.

Gabriel si Daiana nu pot sa stea departe unul de celalalt, chiar daca certurile si discutiile lor au dus la concluzia ca cei doi nu pot forma un cuplu. Despartiti, certati, enervati, cei doi au trecut prin toate stadiile posibile, insa sentimentele nu s-au schimbat.

Gabriel a lasat garda jos si a fost surprins intr-un moment de sinceritate, alaturi de Daiana, in timp ce ii facea o declaratie de dragoste.

Nici fata nu a fost indiferenta, iar privirea ei spune mai multe decat cuvintele.

Se pare ca cei doi se hotarasc sa mai dea o sansa relatiei lor si sa lase uitarii conflictele din trecut. Bucurie mai mare nici n-ar putea sa fie pentru sustinatorii celor doi, care le-au fost alaturi la bine si la greu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar iata momentul in care cei doi stau impreuna si Gabriel isi pune sufletul pe tava, in fata Daianei:

Citeste si: Andrei Poptelecan a spus tot ce crede despre Cătălin, Turcu și Andy: "Trei..."

Citeste si: Jador, dezvăluiri despre copilăria lui. Mesajul emoționant al artistului: "Muncesc pentru a oferi familiei mele..."

Citeste si: Berna a plans in hohote! Ce disputa a avut cu Philip, dupa ce au anuntat despartirea

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.