Surpriză în lumea „Survivor România 2021”! Zanni a făcut declarații despre relația cu Ana Porgras: „Ne-am împăcat”

Author: Lavinia Medrea

Surpriză în lumea „Survivor România 2021”! Zanni a făcut declarații despre relația cu Ana Porgras: „Ne-am împăcat”

Sursa: Instagram

Surpriză în lumea „Survivor România 2021”! Iată ce a spus Zanni despre relația cu Ana Porgras. S-au împăcat sau nu cei doi foști concurenți?

Surpriză în lumea „Survivor România 2021”! Iată ce a spus Zanni despre relația cu Ana Porgras. S-au împăcat sau nu cei doi foști concurenți?

Surpriză în lumea „Survivor România 2021”! Zanni a făcut declarații despre relația cu Ana Porgras: „Ne-am împăcat”

După un conflict care a avut loc între cei doi după marea finală a concursului „Survivor România 2021”, Zanni și Ana Porgras nu au mai apărut deloc împreună.

Citeste si: Albert Oprea hotarat sa faca pasul cel mare! DEZVALUIREA cu care si-a pus fanii pe jar: "Maine..."

„Tu mai vrei să fii cu Ana?”, a fost întrebat câștigătorul Survivor România 2021.

Zanni a mărturisit că i-ar fi dat mesaj Anei Porgras și că s-au împăcat.

„I-am scris și ne-am împăcat.

Și ne-am văzut și ne-am împăcat și m-am dat cu spray”, 
a răspuns Zanni. Cu toate acestea, fanii nu știu dacă acesta a glumit sau a vorbit serios.

De ce s-a certat Zanni cu Ana Porgras

După Marea Finală, Zanni a mărturisit că relația dintre el și Ana Porgras nu mai există. Acesta a spus că totul s-a schimbat după ce i-a citit anumite mesaje din telefon Anei Porgras.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„De asta mă temeam că va trebui să povestesc.

Încă de acolo oamenii mi-au spus de ce nu stau cu Ana. Încerc să nu fiu răutăcios. Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, ne-am împrietenit înainte de Survivor și mi-a plăcut blândețea ei, eu am nevoie de astfel de oameni.

Mă îmbunam mereu când eram cu ea, ne potriveam, dar nu ca și cuplu. În competiție, când vedeam doar "șerpi" în jurul meu, îmi venea să mă lupt cu toți și la un moment dat a venit Ana și atunci ea a fost refugiul meu. Cu ea găteam, cu ea dormeam și a fost liniștea de care aveam nevoie.

La un moment dat ea plecat, am ajuns la finală, ea a ajuns cu același sentiment: "Zanni sus, Zanni jos" și niciodată nu am bănuit-o că ar avea alte intenții.

I-am spus mereu că o să îi arăt recunoștința mea, dar nu pot acum, când vom fi după, doar noi doi...apoi am mers cu ea în cameră, mi-a spus că i-a fost dor de mine și mie de ea.
Eram într-un live și a fost întrebată dacă vrea un copil cu mine și mi s-a părut totul delicat, și nu știam cum să fac să nu se simtă prost...

Citeste si: Zanni, asa cum nu l-ati mai vazut pana acum! Iata in ce ipostaze neasteptate a fost surprins castigatorul Survivor Romania 2021!

La petrecere o simțeam brusc că nu mai era prezentă la petrecere, că stătea doar în telefon. Și la un moment dat i-am cerut telefonul să stau și eu pe Instagram și nu mi l-a dat din prima, a ezitat. Și după am avut o discuție cu cineva, m-am pus în cameră, a venit și Sebi și Raluca și i-am zis din nou să îmi dea telefonul. Și la fel, a ezitat. I-am zis "Bă, Ano, tu crezi că eu mă uit în mesajele tale?"

Am intrat pe Instagram, am închis, apoi am intrat pe Whatspapp și primul mesaj pe care l-am citit mi s-a luat de tot, reacția oricui ar fi fost urâtă...m-am uitat la ea, a văzut ce am făcut, am înghițit în sec și m-a dezamăgit. I-am zis că orice ar fi fost, oricare ar fi fost frustrările, puteam vorbi. Nu mi-a mai purtat nici tricoul apoi, după ce am ajuns în țară nu ne-am mai vorbit...”, a povestit Zanni, în urmă cu ceva timp, despre cearta dintre el și Ana Porgras.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.