Surpriză la Premiile Oscar 2024! Actrița Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina

Autor: Bianca Vidoi

Actrița Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina

Sursa: Facebook Superficial

Vanessa Hudgens este o cunoscută actriță, iar aceasta a anunțat la gala Premiilor Oscar 2024 că așteaptă primul ei copil.

Vanessa Hudgens este o actriță cunoscută pentru rolurile sale fin filmele Disney ale copilăriei noastre, iar actrița de 35 de ani a anunțat la gala de decernare a Premiilor Oscar că este însărcinată cu primul ei copil. Aceasta a surprins pe toată lumea cu ținuta ei elegantă ce îi accentua burtica, mod prin care aceasta a anunțat că așteaptă un copil cu soțul ei, Cole Tucker.

Actrița Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina

Vanessa Hudgens nu se oprește niciodată din a îi surprinde pe admiratorii ei în cadrul galelor la care ia parte, iar la gala cu numărul 96 a Premiilor Oscar, aceasta a făcut marele anunț că este însărcinată. Actrița are întotdeauna ținute delicate pe covorul roșu pentru care este adesea lăudată și apreciată, iar la ultima gală a Premiilor Oscar, Vanessa Hudgens a purtat o rochie neagră care să îi pună în evidență sarcina.

Vanessa Hudgens este împreună cu soțul ei, Cole Tucker, de 3 ani, iar deși între cei doi este o diferență de vârstă de 8 ani, iubirea dintre ei nu poate fi mai reală. În luna februarie a anului 2023, Vanessa Hudgens a acceptat cererea în căsătorie a jucătorului de baseball, iar în luna decembrie a aceluiași an, cei doi s-au căsătorit în secret, potrivit people.com

Citește și: Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, protagoniștii serialului Secrete de familie, pe covorul roșu la Internațional Emmy Awards 2023! Iată cum au strălucit cei doi actori în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului 2023

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit pe 2 decembrie, în Tulum, Mexic, cu doar 12 zile înainte de ziua de naștere a actriței. În ziua cea mare, Vanessa Hudgens a purtat o rochie semnată de Vera Wang, iar pentru anunțarea sarcinii, actrița a ales să lucreze tot cu această creatoare de modă pentru a o ajuta să dea vestea cea mare.

Rochia pe care Vanessa Hudgens a ales să o poarte pe covorul roșu a fost simplă, iar aceasta a decis să o acesorizeze cât mai mult, cu ajutorul unui colier Chopard din aur alb de

18 carate, ce are un diamant galben în formă de pară de 10,06 carate și 29,88 carate de diamante. Vanessa Hudgens a ales să adauge acestei ținute și cercei cu diamante și inele cu diamante din colecția Haute Joaillerie.

Vanessa Hudgens a avut o relație de 9 ani cu un actor celebru

Vanessa Hudgens a avut o relație longevivă cu actorul Austin Butler, ce a durat 9 ani, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, deoarece programul celor doi era foarte încărcat.

Vanessa Hudgens și Austin Butler se vedeau tot mai rar, iar în anul 2020 s-a produs ruptura relației celor doi. Deși cei doi au vorbit despre căsătorie chiar înainte de a pune capăt relației, actorul Austin Butler a decis să se concentreze asupra carierei sale. 

„Au petrecut extrem de mult timp despărțiți, acesta a fost motivul ce a dus la despărțire. Vanessa a fost foarte ocupată, abia a trecut pe acasă, iar Austin la fel. Acesta filmează în Australia și trebuie să stea acolo câteva luni. Ei sunt extrem de fericiți când sunt împreună. Dar când sunt departe, atunci lucrurile devin complicate. Au mai avut perioade de genul, însă de data aceasta nu au mai reușit să treacă peste. Este trist pentru că ei se iubesc cu adevărat. Dar aceasta este realitatea din industrie, este greu să menții o relație.”, a declarat o sursă pentru hollywoodlife.com.