Surpriza la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: Ei sunt FAVORITII SAPTAMANII! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor

Autor: D.I.
Actualizat: 02 nov 2019, 22:22

Dupa multe momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.

Ei sunt cei care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in gala de maine. 

Pe de o parte, Ella, Bianca si Manuela au fost cele mai voatate trei fete. In urma voturilor primite, Bianca a fost desemnata din nou favorita saptamnii si a devenit noul lider al casei fetelor!

Pe de alta parte, Mocanu, Livian si Iancu au intrat in cursa pentru pozitia de lider al casei baietilor.

In urma voturilor primite din partea publicului, Mocanu a fost din nou ales liderul casei baietilor si a intrat in marea cursa pentru premiul de 1500 de euro in Gala de maine.
Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Citeste si: Cat de departe a ajuns cu adevarat relatia dintre Roxana si Mocanu? Iata ce detalii incendiare au iesit la iveala!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea a facut anuntul: "Suficient a fost aceasta emisiune luata in bataie de joc de catre cei care lipsesc atunci cand vor ei! S-a dat un ultimatum..." Iata ce anume se va intampla si cum au reactionat concurentii!

Citeste si: Ligi, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare inedita de look! Iata cum arata acum tanara care a facut furori cu bustul ei sexy!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.