SURPRIZA - Liviu Varciu a sarutat-o pasional pe Adelina!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:29

Liviu Varciu a avut parte de un weekend incendiar si la propriu si la figurat.

El se lanseaza in muzica si a mers pe o plaja pustie unde a filmat clipul pentru noua lui piesa. Intamplarea face ca cea la care viseaza si pe care o iubeste sa se numeasca tot Adelina, exact ca fosta lui sotie. Din fericire filmarile au iesit foarte bine si cu totii asteptam sa vedem rezultatul final.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/varciu-9eab20beed4faa21b061f51393562ca8.jpg

 

Vezi VIDEO cu momentul incendiar, dar si cine va mai juca in videoclip alaturi de Varciu!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Ma

relansez in muzica, facem un videoclip si le multumesc tuturor celor care sunt langa mine. Este vorba despre vecina mea, am o vecina foarte sexy cu totii cred ca avem. S-a nimerit istoria vietii mele si ca domnisoara de care sunt indragostit in clip si mor pe plaja sa o cheme Adelina, e un nume frumos, e un sentiment placut, a fost neplacut mult timp, dar acum este placut pentru ca a fost sotia mea si a insemnat ceva in viata mea cu bune si cu rele si automat trezeste ceva in mine numele asta.
Ne leaga o prietenie foarte foarte frumoasa", 
a spus Liviu la WOWbiz. 

"Pentru videoclip m-a cucerit cu acel sarut", a spus bruneta care s-a sarutat de cateva ori cu Varciu pentru ca toate cadrele sa iasa perfect.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.