Surpriză neașteptată pentru Lorena din partea lui Laurențiu! Tânărul i-a adus un mare buchet de trandafiri după ce a „pedepsit-o” și nu i-a dat voie să intre în casa băieților

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 oct 2023, 21:56

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu i-a pregătit o surpriză romantică Lorenei, după ce a reușit să instaleze confuzia în ea.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu i-a pregătit o surpriză neașteptată Lorenei după ce a reușit să-i creeze sentimente de confuzie și de supărare.

Surpriză neașteptată pentru Lorena din partea lui Laurențiu

În episodul de astăzi, confuzia și tristețea s-au instalat în casa fetelor.

După ce Laurențiu a fost deranjat de faptul că Lorena nu vorbește cu el pe conexiune, tânăra a cerut camerei permisiunea de a merge în camera băieților. 

Citește și: „Nu vrea să stea aici până la final că și așa nu câștigă sezonul”. Robert va dezvălui motivul pentru care Mihaela vrea să plece din „Casa iubirii”! Aflați ce se va întâmpla mâine, 21 octombrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Mesajul afișat i-a creat Lorenei o stare de tristețe și de nedumerire. Laurențiu a solicitat ca tinerei să nu i se permită să vină în casa băieților până nu-și dă el acordul. Toate fetele au rămas surprinse de mesajul transmis pe conexiune, dar Bianca a încercat să domolească situația spunându-i Lorenei că, probabil, îi pregătește Laurențiu o surpriză.

Lorena a început să plângă după ce a văzut cerința lui Laurențiu și a mărturisit că se simte ca un copil căruia trebuie să i se dea voie să facă orice.

În același timp, este nedumerită și nu înțelege de ce Laurențiu nu acceptă să discute cu ea. Concurenta simte că Laurențiu azi o vrea, mâine n-o mai vrea.

Citește și: „Nu poți să rezolvi chestiile cu o persoană care e limitată în gândire!”. Bianca tună și fulgeră în „Casa iubirii”! Cearta cu Mihaela a dus la obligația de a merge în camera roșie

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Ce să fac acum? Să nu mai fac pași către nimeni?”. Cosmin va fi pus la zid pentru că nu vrea să aleagă între Julia și Catinca! Aflați ce se întâmplă într-un nou episod din „Casa iubirii” mâine, 20 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Iată că sentimentele Lorenei vor fi contrare cu ceea ce se întâmplă. Laurențiu, de fapt, a cerut ca Lorena să nu fie trimisă în casa băieților deoarece i-a pregătit un buchet de flori și, bonus, o listă cu instrucțiuni.

Ce instrucțiuni i-a scris Laurențiu Lorenei

Laurențiu, împreună cu Radu, pregătește o listă cu ce și-ar dori să primească de la Lorena în momentul în care îi oferă buchetul de trandafiri.

Două dintre ele sunt să îl pupe când îl vede, apoi să-i spună ceva ce nu i-a zis niciodată.

Lorena întreabă la cameră de ce Laurențiu are dreptul să-i spună dacă are sau nu voie în casa băieților. Până la urmă, Laurențiu și-a pregătit buchetul de flori, lista și s-a parfumat, apoi a cerut permisiunea să plece în casa fetelor pentru a-i face surpriză Lorenei.

Lorena se agită neîncetat și spune că se simte pedepsită de Laurențiu, neînțelegând motivele din spatele deciziei lui. Bianca, pe de-o parte, o liniștește și îi spune că probabil îi pregătește o surpriză.

În timp ce fetele vorbesc, Laurențiu a intrat în casa fetelor în liniște, cu buchetul la spate, și a așteptat să vadă ce spune partenera lui despre el.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.