Surpriza pentru concurentii de la Survivor Romania! Nu vor juca doar pentru imunitate! Daniel Pavel a facut anuntul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 feb 2021, 20:58
survivor romania 2021 Foto(4)
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Faimoșii și Războinicii vor lupta cu toate armele pentru a câștiga imunitatea, dar acesta nu este singurul premiu al serii. Care este premiul suplimentar al jocului?

Atat pe Faimosii cat si pe Razboinicii de la Survivor Romania ii asteapta si astazi un nou joc extrem de important, cel pentru imunitate.
Faimoșii vin cu moralul ridicat, dupa o victorie importanta in primul joc de imunitate disputat ieri, astfel că sunt hotărâți ca si de această dată să se impună în fața Războinicilor.

Daniel Pavel a facut un anunt important inainte de a da startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii!

In cea de-a optsprezecea ediție Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii vor juca din nou pentru cea mai importanta miza, imunitatea. Toti concurentii vor lupta cu toate armele pe traseu pana la epuizare pentru cea mai de ravnita miza, dar si pentru un premiu suplimentar extrem de dorit.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat ca pe langa imunitate, echipa invingatoare va mai putea sa se bucure si de un premiu suplimentar in aceasta seara.

Astfel, in cel de-al optsprezecelea joc de la Survivor România, sezonul 2, Faimoșii și Războinicii se vor infrunta atat pentru mult ravnita imunitate, cat si pentru un premiu suplimentar, constand in provizii de aceasta data, care sunt binevenite pentru ambele echipe ramase de mult timp fara provizii pe insula. Vestea a fost primita cu mare bucurie de catre toti concurentii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Astazi jucam cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, iar recompensa este acest atat de dorit totem de imunitate, pentru a avea un consiliu linistit! Insa mai avem o recompensa! Va vine sa credeti? Este aici, sub cupola! Provizii: 2 kilograme de orez, 1 kilogram de linte, 3 oua pentru fiecare membru al echipei si jumatate de litru de ulei pentru echipa care castiga jocul de imunitate de astazi! Dar asta nu este tot! Si echipa care pierde va castiga ceva, jumatate din aceasta cantitate: 2 oua de fiecare membru, 1 kilogram de orez, jumatate de kilogram

de linte si 250 ml de ulei!", a spus Daniel Pavel.

Dupa ce a prezentat traseul pe care se vor confrunta in aceasta seara, in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, Daniel Pavel a anuntat ca vor juca cinci baieti si patru fete! Si asta pentru ca de la Razboinici nu vor juca Musty si Merilena care inca este sub atentia medicilor, dar care va reveni in curand in echipa sa.

Iar din tabara Faimosilor nu va juca Simona, care nu a primit acceptul medicului nici pentru acest joc.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de sâmbătă, 6 februarie 2021- VIDEO. Jador și Culiță Sterp, conflict puternic în timpul consiliului de nominalizare: „Nu vii la televizor și faci asta...”

Citeste si: Doi concurenti de la Survivor Romania 2021 au sarit la bataie. De unde a pornit samanta de scandal intre cei doi si ce s-a intamplat in Consiliul de eliminare?

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.