Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea facut anuntul: Ei au fost desemnati "FAVORITII SAPTAMANII"! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

Autor: D.I.
video Foto(4)

Dupa cateva clipe de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.

Ei sunt concurentii care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in Gala de maine.

Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea facut anuntul

Pe de o parte, Andreea Pirui, Roxana si Ligi au fost cele mai voatate trei fete. In urma voturilor primite, Andreea Pirui a fost desemnata favorita saptamnii si a devenit noul lider al casei fetelor.

Concurenta a fost atat de placut surprinsa de faptul ca a fost din nou votata de public.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Livian, Marius si Catalin au intrat in cursa pentru pozitia de lider al casei baietilor. In urma voturilor primite din partea publicului, Livian a fost din nou ales liderul casei baietilor si a intrat in marea cursa pentru premiul de 1500 de euro in Gala de maine.

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.