Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Publicul a decis: Ei au fost desemnati "Favoritii saptamanii"! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 mai 2020, 20:00
video Foto(4)

Dupa cateva clipe de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.

Ei sunt concurentii care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in Gala de maine.

Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Publicul a decis!

Desi toti concurentii se asteptau ca Andreea sa spuna mai intai top trei cei mai votati baieti si respectiv, cele mai votate trei fete din emisiune, acestia au fost surprinsi sa afle ca prezentatoarea a decis sa le dezvaluie direct cei doi favoriti ai saptamanii.

Citeste si: Momente de panica pentru Daiana, care s-a simtit rau inainte de inceperea filmarilor la "Puterea dragostei"! "De trei zile nu dormi si nu mananci!" Iata cum a reactionat Gabriel si ce s-a intamplat in culise!

Citeste si: Ella a varsat lacrimi amare in casa "Puterea dragostei"! Ce secrete aflate i-au frant inima?

Astfel, la alegerea concurentilor, Andreea Mantea a dezvaluit ca "Favoritul Saptamanii" este nimeni altul decat Livian, iar "Favorita Saptamanii" a fost desemnata de catre public, Andreea Pirui. Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor:

Citeste si: Bogdan Mocanu, aparitie inedita alaturi de mama sa! Iata cat mult ii seamana carismaticul tanar celei mai importante fiinte din viata sa!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.