Surpriza toamnei în Turcia! Îndrăgitul actor Erkan Petekkaya a revenit în forță pe platourile de filmare! Iată primele imagini cu personajul principal pe care îl va interpreta în noul serial!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2022, 15:42
Foto(5)

Marele actor Erkan Petekkaya a revenit în lumina reflectoarelor de curând, după o perioadă extrem de dificilă în care starea lui de sănătate a fost precară.

Erkan Petekkaya are 51 de ani, însă continuă să își surprindă fanii cu noi roluri jucate în producții de excepție, așa cum a făcut de altfel în toți cei peste treizeci de ani de activitate în domeniul actoriei. După o absența de aproape un an, din cauza unor grave probleme de sănătate, Erkan Petekkaya a revenit în forță în lumina reflectoarelor cu un nou proiect de televiziune ce se anunță unul promițător.

Surpriza toamnei în Turcia! Îndrăgitul actor Erkan Petekkaya a revenit în forță pe platourile de filmare

Publicul din România l-a cunoscut pe sarmantul Erkan Petekkaya încă din anul 2010, când a jucat magistral rolul Ali în serialul Trădarea, care i-a adus și primul mare succes din carieră și ulterior actorul a revenit în 2015 pe micile ecrane la Kanal D, în distribuția serialului Dila și în anul 2017 a reapărut în producția Furtună pe Bosfor.

Deși în atenția publicului au început să se remarce din ce în ce mai mulți actori tineri extrem de talentați și carismatici, Erkan Petekkaya este considerat încă unul dintre cei mai valoroși actori ai cinematografiei turcești, care a fascinat cu talentul lui uriaș și cu o carisma aparte în numeroasele producții jucate fabulos de-a lungul celor trei decenii de carieră.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cum se simte celebrul Erkan Petekkaya la câteva luni de la spitalizare! Iată cum arată în prezent îndrăgitul actor și ce planuri are!

După multe luni în care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate cauzate de o afecțiune cumplită la nivelul rinichilor, Erkan Petekkaya a decis că este momentul să revină în atenția publicului cu un nou proiect la care deja a început să muncească și despre care crede că va fi primit cu brațele deschise de public.

Potrivit presei din Turcia, filmările pentru serialul O Kız au început încă din această vara, urmând că premieră pe micile ecrane să aibă loc undeva spre finalul lunii septembrie. De curând, afișul serialului, regizat de Özlem Günhan și scris de Sırma Yanık, a fost publicat. Din distribuția producției mai fac parte și actori precum: Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım și mulți alții.

Citeste si: Celebrul Erkan Petekkaya, mărturisiri halucinante despre cea mai mare eroare a vieții sale! Cum a luptat împotriva celui mai cumplit viciu, care risca să îi distrugă cariera