Surpriza uluitoare pe care a avut-o o mamă când și-a spălat fetița. E incredibil ce avea aceasta în nas

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 17:27
Bebeluș dormind

O mamă a simțit că fetița ei mirosea urât, așa că a mers să o spele.

Mirosul nu a trecut, însă, nici după ce a spălat-o.

Atunci când a descoperit ce avea, de fapt, fetița în nas a rămas șocată: era vorba de un burete!

Cazul micuței de 18 luni Accurisa Getsevich a șocat pe toată lumea. Fetița a fost dusă de urgență la spital de mama ei atunci când a văzut că mucusul a devenit roșu și verde.

Inițial a crezut că această răcise.

Mama a reușit să îi convingă pe doi medici să îi controleze acesteia nasul, inițial părând că Accurisa nu are nimic. Atunci aceștia au făcut descoperirea: micuța avea un burete care a stat acolo timp de două săptămâni!

„Mirosea a puroi putred”

„Mirosea a puroi putred. Doctorul a luat penseta și, puțin câte puțin, a smuls-o și a spus că este cu siguranță un burete.

Ultima bucată pe care a scos-o a fost o bucată masivă de burete. Se vedea tot acest puroi pe burete, care mirosea oribil – era acel miros pe care îl miroseam de două săptămâni”, a declarat mama fetiței, citată de The Sun Online.

Femeia bănuiește că micuța și-ar fi introdus în nas acel burete după ce l-ar fi scos de pe căptușeala unei cutii de jucării.

„Mirosul a fost atât de inexplicabil. Doctorii îmi hrăneau copilul cu antibiotice, dar tot ce aveau nevoie era o pensetă pentru a scoate un burete", a mai precizat ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia spune că, în mod obișnuit, fetița este vioaie, dar că acum încă se reface după incident.

„Am vrut să fac acest lucru cunoscut pentru ca alți părinți să fie conștienți că părerea lor contează atunci când stau de vorbă cu medicul.

Unii părinți sunt pasivi și s-ar putea să nu susțină ceea ce cred cu adevărat atunci când ceva este în neregulă cu copilul lor”, a mai declarat femeia.

Din fericire, pentru micuță totul s-a încheiat cu bine, chiar dacă ea va mai avea nevoie de ceva timp pentru recuperare. Totul se putea încheia tragic, având în vedere că nimeni nu știa ce are fetița, dar insistența mamei sale a făcut ca doctorii să îi verifice nasul și să descopere buretele care îi împiedica respirația și îi crea o stare proastă fetiței.

Citeste si: Un bebeluș cu două capete a venit pe lume într-un spital din București. Ce s-a întâmplat la câteva ore după naștere?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.