SURPRIZA uriasa in clasamentul Survivor Romania 2021! Cine se afla in topul celor mai eficienti concurenti din competitie

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 12:25
Cine se afla in fruntea clasamentului la Survivor Romania 2021

Clasamentul concurentilor de la Survivor Romania 2021 se modifica de la saptamana la saptamana avand in vedere performanta competitorilor pe teren.

Concurentii Survivor Romania 2021 au intrat pe linie dreapta in ce priveste drumul catre Marea Finala. Lupta este din ce in ce mai stransa, iar concurentii ramasi in competitie dau totul pe teren pentru a prinde un loc in Marea Finala. Insa, de la saptamana la saptamana, concurentii au parte de noi provocari, surprize si conflicte care ii determina sa fie mai eficienti pe teren sau din contra sa aiba o cadere.

In aceasta saptamana, se pare ca Elena Marin a cazut cateva pozitii in clasamentul concurentilor de la Survivor Romania 2021 avand in vedere starea de sanatate si conflictele care si-au pus amprenta asupra ei.

CINE se afla in topul concurentilor de la Survivor Romania 2021!

Citeste si: Raluca Dumitru spune TOTUL! Ce face Elena Marin atunci cand nu se afla in fata camerelor de luat vederi: "Unde e bunatatea? Ea cauta oameni pe care sa-i..."

Cel care isi mentine prima pozitie in echipa Faimosilor este nimeni altul decat Zanii care duminica seara a iesit si preferatul publicului de la Survivor Romania 2021: "Am avut palpitatii de doua saptamani incoace. Simteam ca sunt intr-un tren care deraiaza. Eu am intrat cu pricipiiile mele, cu caracterul meu si nu am renuntat la ele. Mi-am asumat ce am gresit, am invatat de la toti oamenii.

Eu nu am schimbat nimic la mine. Eu nu o sa ma schimb. Am invatat sa spun totul diplomat, elegant. Daca s-ar schimba ceva, eu nu cred ca gresesc cu ceva. Va multumesc foarte mult. Asta ma face sa zambesc si sa imi vad de traba mea. Va multumesc inca o data."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Maria Chitu, pe primul loc pentru a doua saptamana consecutiva

Citeste si: Stefan Ciuculescu a izbucnit in lacrimi in direct! Ce dezvaluire a facut despre Elena Marin: "Nu ma asteptam niciodata din partea ei sa spuna acest lucru!"

Dar iata ca surpriza uriasa vine din partea Razboinicilor care o are in fruntea clasamentului pentru a doua oara consecutiv pe Maria Chitu.

Chiar daca a fost nominalizata de catre Andrei Dascalu pentru eliminare in Consiliul de Eliminare, Razboinicul a recunoscut ca nu are ce sa-i reproseze coechipierei lui pe teren, avand cea mai mare eficienta si mintea ei fiind focusata doar spre binele echipei. "Maria este singura fata pe care o mai avem, n-am vazut un moment de slabiciune la ea pe teren. Votul meu va merge catre ea, sper sa nu plece nimeni de la noi."

 

Iata si topul integral al concurentilor de la Survivor Romania 2021:

  1. Maria Chițu(Războinici) 148 meciuri, 93 victorii, 55 înfrângere, 62,8% eficacitate
  2. Zanni(Faimoși) 215 m, 124 v, 91 î, 57,7%
  3. Marius Crăciun(Războinici 178 m, 98 v, 80 î, 55,1%
  4. Elena Marin(Faimoși) 183 m, 99 v, 84 î, 54,1%
  5. Sebastian Chitoșcă(Faimoși) 162 m, 86 v, 76 î, 53,1%
  6. Andrei Dascălu(Războinici) 206 m, 103 v, 103 î, 50%
  7. Albert Oprea(Războinici) 200 m, 89 v, 111 î, 44,5%