Surpriză uriașă! Jador a cântat cu Simina la o nuntă! E uluitor câți bani a strâns! Andreea Mantea a participat și ea la eveniment

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 08:00

Jador a cântat la o nuntă care a fost difuzată și la emisiunea "Se strigă darul" de la Kanal D. Suma pe care a strâns-o este uluitoare.

Jador a cântat cu o găină, căreia i-a pus numele Simina. 

La finalul nunții, el i-a mărturisit Andreei Mantea că a primit nu mai puțin de 30.000 de euro pentru prestația din acea noapte! Generos, el a zis că îi lasă banii miresei și mirelui, pentru a-și face un viitor, dar că vrea și el ceva la schimb, "o mândră".

"I-am pus numele (n.r.:

Simina) în memoria ei, de fapt în memoria sentimentelor mele pentru ea", a explicat Jador.

Jador și Mocanu au rupt prietenia! 

Mocanu a povestit într-un live că Jador s-a supărat pe el și a dezvăluit și motivul.

Jador, Mocanu și Andra au fost în club, iar Mocanu și Andra au plecat, la un moment dat, lăsându-l acolo pe Jador.

Acesta s-a supărat.

Mocanu a explicat tot într-un live făcut din Germania. El a mărturisit și că l-a împăcat ulterior pe Jador.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt în Germania, nici nu știu unde sunt în Germania. Stați liniștit, mânjilor, că ăsta-i de la Andra (n.r.: semn). Să fie sigură că nu agăț nimic pe aici.

Da, e supărat că el s-a dus în club, am fost și noi și la un moment dat nu l-am mai văzut. Andra mi-a zis că o țin în frig, am plecat și mi-a dat Jador mesaj, că unde ești, că dacă nu te întorci nu mai ești prietenul meu.

Măi, nebunule, te-am așteptat... dar l-am împăcat", a povestit Mocanu în live.

Andra a aruncat bomba: "Îl iau de bărbat pe Mocanu pentru totdeauna!"

Andra a detonat bomba într-un live după ce a ieșit de la" Puterea dragostei": ea susține că îl  va lua de bărbat  pe Mocanu pentru totdeauna!

"Îl iau de bărbat pe Mocanu, pentru totdeauna!", a spus Andra într-un live, anunțând clopote de nuntă la" Puterea dragostei".

"Locuiesc cu Bogdan" și "Normal că îl iau pe Mocanu în Italia, plecăm săptămâna viitoare", a mai spus Andra, chestionată de fanii" Puterea dragostei" într-un live.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.