Surpriza uriasa la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au izbucnit in lacrimi cand au aflat MIZA jocului de comunicare si surpriza aniversara din partea Kanal D si Radio Impuls!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2021, 02:12
video Foto(5)

Concurentii de la Survivor Romania au primit cu mare bucurie vestea despre miza jocului de comunicare, dar surpriza uriasa pregatita special pentru ei din partea Kanal D si Radio Impuls!

Jocul pentru comunicare din aceasta seara este unul special pentru concurentii de la Survivor Romania 2021. Dacă până acum s-au luptat pentru hrană sau pentru a câștiga imunitatea, de această dată, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru a putea afla ce fac cele mai dragi persoane din viața lor. Cu siguranta jocul de comunicare îi va determina pe concurenții ambelor echipe sa dea totul pe traseu pentru a castiga.

Surpriza de proportii pentru concurentii de la Survivor Romania, in jocul de comunicare!

Inainte de a da startul jocului de comunicare de astazi, Daniel Pavel le-a pregatit o surpriza frumoasa tuturor concurentilor de la Survivor Romania, cu ocazia implinirii a 14 ani de Kanal D, aniversare ce va avea loc oficial pe data de 1 martie 2021. Astfel, Faimosii si Razboinicii au primit un delicios tort din partea Kanal D pe care il vor savura impreuna.

Bucurie mare pe chipurile concurentilor care au inceput sa cante "La multi ani" alaturi de prezentatorul emisiunii.

"Faimosi, Razboinici, sunteti pregatiti? Pentru ca astazi vom juca jocul pentru comunicare! Astazi este despre emotie, despre dorul de acasa, despre momentele speciale alaturi de cei dragi! Astazi as vrea sa celebram in avans, o zi cu totul speciala, 1 martie! O zi cu dubla semnificatie pentru Kanal D si pentru Radio Impuls! Aniversam 14 ani de colectie! 14 ani de emotie si divertisment de cea mai inalta calitate oferite de Kanal D milioanelor de telespectatori! In plus, de

doi ani, Radio Impuls s-a alaturat cu muzica pe alese, caruselului acesta de emotii si de povesti! In aceasta zi speciala haideti sa le transmitem colegilor nostri, dar si femeilor din sufletul nostru toate gandurile noastre bune! De asemenea, Faimoaselor si Razboinicelor, zambete din suflete ca martisoare si pentru voi! Dar si pentru voi, cei de acasa, Kanal D si Radio Impuls au pregatit pentru maine editii speciale si premii de colectie! Dati follow, daca n-ati facut-o pana acum, paginilor de Instagram Kanal D Romania si Radio Impuls Romania, ca sa vedeti cum puteti sa castigati casti de ultima generatie! La
multi ani, Kanal D! La multi ani, Radio Impuls!"
, a spus Daniel Pavel.

Insa surprizele au continuat pentru concurentii de la Survivor Romania, care pana sa intre pe traseu in jocul de comunicare de astazi, au primit fiecare cate o felie din deliciosul tort oferit de Kanal D Romania, cu ocazia aniversarii celor 14 ani de la infiintare. Faimosii si Razboinicii au savurat impreuna tortul si s-au bucurat enorm de desertul la care visau de mult timp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faimosii si Razboinicii se vor lupta pentru o MIZA uriasa astazi in jocul de comunicare!

Dorul de casa si de cei dragi este din ce in ce mai mare, asa ca Faimoșii și Războinicii sunt mai motivați ca niciodată castige jocul de astazi. Concurenții de la Survivor Romania au uitat de foame, oboseala și stres atunci când au aflat că în această seară vor lupta pentru a primi mult ravnitele informatii transmise de cei dragi de acasa.

Jocul de comunicare din aceasta seara le va permite concurentilor din echipa invingatoare sa primeasca mesaje audio din partea iubitilor sau iubitelor, sau din partea persoanelor dragi din viata lor. Miza este una de-a dreptul uriasa in jocul din aceasta seara, iar emoțiile si suspansul sunt pe masura. Tot astazi, echipa care va castiga va mai primi si o boxa din partea Radio Impuls de care se vor bucura o zi pentru a asculta muzica lor preferata, la toate acestea se va mai adauga o surpriza tot din partea Radio Impuls, care ii va astepta pe castigatori in locul special amenajat in care se vor bucura de mesajele audio de la persoanele iubite.

Citeste si: Final incredibil la Survivor Romania! Cine a castigat cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii? Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

Citeste si: Elena Marin, primele reactii dupa ce a fost nominalizata in consiliu! "Simt ca s-a facut o strategie si o coalitie impotriva mea! S-a vrut ca Majda sa fie protejata!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.