Surpriză uriașă pentru concurenții din Casa iubirii! Sorin va reveni în emisiune, spre uluirea tuturor! „Pentru cine ai intrat?” Aflați ce reacții se vor stârni în rândul fetelor, vineri, 14 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 iul 2023, 20:14
Foto(5)

Emoții și bucurie mare în Casa iubirii! Sorin își va face apariția în platoul emisiunii! Tânărul va dezvălui ce se întâmplă de fapt între el și Nicoleta și ce au de gând să facă mai departe! Iată cum vor reacționa fetele la intrarea lui Sorin! „Poate vine Natalia!”

Concurenții din Casa iubirii au avut parte joi, 13 iulie de o mare surpriză deoarece Larisa, câștigătoarea primului sezon și-a făcut din nou apariția în emisiune, spre marea uluire a tuturor. Tânăra le-a dezvăluit concurenților faptul că se află în vizită în Casă iubirii și totodată această a mărturisit că i-a dus foarte mult dorul lui Ionuț, fostul ei iubit, pe care îl privea din când în când la televizor, însă își dorea enorm să ajungă din nou față în față cu el.

Reîntâlnirea celor doi a fost extrem de emoționantă și s-a lăsat cu multe lacrimi și emoții. Însă surprizele vor continua și în ediția de vineri, 14 iulie, când fetele vor avea parte de această dată de o surpriză de pomină, deoarece Sorin câștigătorul primului sezon, a pășit din nou în platoul emisiunii.

Surpriză uriașă pentru concurenții din Casa iubirii! Sorin va reveni în emisiune, spre uluirea tuturor! „Pentru cine ai intrat?”

În ediția de vineri, în Casa iubirii, va exista din nou o atmosfera de sărbătoare și de mare bucurie, deoarece încă un concurent din primul sezon al emisiunii își va face apariția spre surprinderea tuturor. Sorin va călca pragul casei fetelor, unde va fi luat la întrebări de Bianca și de colegele ei.

Curioase să afle cât mai multe detalii despre ceea ce s-a petrecut în viața lui de când el și Nicoleta au format un cuplu și mai ales ce se întâmplă cu relația lor din moment ce el a

venit în Casa iubirii. Sorin le va mărturisi fetelor faptul că relația lui Nicoleta a ajuns într-un punct critic în urmă cu o luna, când au hotărât să ia o pauză pentru a se gândi bine la posibile soluții sau dacă vor pune capăt poveștii lor de iubire.

Bianca: Vreau să îl întreb pentru cine a intrat?

Radu: Crezi că ai putea să intri mâine aici în condițiile în care e Nicoleta afară?

Sorin: Cine știe? Poate vine și ea înapoi!

Radu: Poate vine Natalia!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Robert: Ți-a plăcut de Natalia?

Sorin: Am avut o povestioară să zic așa!

Radu: Să știi că și tu și Larisa ați venit cu un vibe pozitiv! Cel puțin și pentru mine îți spun, care sunt din sezonul 1 și parcă îmi dați o stare

bună că va văd! Mie chiar mi-ar părea rău să aud că tu te-ai despărțit de ea și chiar m-aș bucură mult să găsiți o soluție!

Robert: De cât timp s-a întâmplat?

Sorin: Toate lucrurile aste așa sunt cam de o luna! Noi le-am discutat, le discutăm! Dar când eu spun că pentru mine masă asta e maro dar părerea ei este că e galbenă...

noi acolo suntem!

Citește și: Larisa s-a întors în „Casa iubirii” și a pus pe jar inima lui Ionuț! Concurentul a izbucnit în lacrimi de emoție și vrea să plece acasă: „Mi-a fost dor de tine. N-ai idee”

Citește și: Radu, acuzat de falsitate! Laurențiu și Robert l-au pus la zid! Împăcarea cu Cristina a stârnit multe controverse în Casa iubirii! „Mi se pare foarte fals!”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?