Surpriză uriașă pentru Denise Rifai! Dan Bittman „i-a dat un inel”, în cadrul emisiunii pe care jurnalista o prezintă la Kanal D: “Este dreptul meu de a negocia!”

Author: Bianca Hriscu
Dan Bittman și Denise Rifai în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Sursa: Captură KANAL D

Marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Dan Bittman va fi invitatul celebrei jurnaliste, gata să răspundă tirului de întrebări, menit să îl poarte prin noianul de informații apărut de-a lungul timpului, în presă, referitor la carieră sa artistică, dar și la viața personală.

Dan Bittman a surprins-o pe Denise Rifai într-un mod inedit, ducându-i pe cei din platou cu gândul la un hit care a făcut furori încă de la lansarea sa, în 1998.

“Este dreptul meu de a negocia ”, a spus Dan Bittman, scoțând cutia cu bijuteria din buzunar. Reacția lui Denise Rifai a fost pe măsura gestului neașteptat. Iar dacă s-a lăsat sau nu înduplecată de inedita surpriză veți afla urmărind un interviu de colecție cu unul dintre cei mai iubiți și prolifici artiști români.

“Ce a cauzat lipsa iubirii tatălui în viața dumneavoastră?”, “Ați cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu?”, “V-ați iubit cu femei măritate?”, “Sunteți un artist scump?”, “Ce fel de tată este Dan Bittman?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Dan Bittman în ediția de marți seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.