Surpriză uriașă pentru fetele din Casa iubirii! „Toate în camera roșie?” Un fost concurent își va face apariția în emisiune! Ionuț si Larisa au parte de o cină romantică! Urmăriți o nouă ediție incendiară, joi, 24 noiembrie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 nov 2022, 19:42
Foto(5)

Fetele vor fi luate prin surprindere de apariția unui fost concurent în Casa iubirii! Iar Larisa va avea parte de o surpriză de proporții din partea lui Ionuț!

După o ediția cu lacrimi și tristețe, în care Diana și-a făcut apariția în Casa iubirii plângând și le-a mărturisit fetelor că a fost bătută de fostul ei iubit, după ce chiar ea a fost cea care l-a căutat, în ediția de joi, 24 noiembrie, cele șase fete rămase în competiție vor avea parte de o surpriză uriașă, în clipă în care un fost concurent își va face apariția în emisiune.

Și tot mâine, Ionuț și Larisa vor avea parte de o cină romantică la piscină, acolo unde își vor mărturisi sentimentele de iubire.

Surpriză uriașă pentru fetele din Casa iubirii! „Toate în camera roșie?” Un fost concurent își va face apariția în emisiune

În ediția de joi, fetele din Casa iubirii vor fi luate prin surprindere în momentul în care li se spune să meargă toate în camera roșie.

Pentru că nu au idee ce anume le va aștepta acestea vor fi destul de suspicioase neștiind că vor avea de fapt parte de o surpriză uriașă. În timp ce fetele vor aștepta cu nerăbdare să afle cine își va face apariția în camera roșie și mai ales de ce au fost chemate toate deodată acolo, băieții vor vedea câteva imagini pe ecrane și vor fi și ei la rândul lor uluiți să le vadă adunate pe toate.

Citește și: Panică teribilă în Casa iubirii! „E vânată! Are fața umflată!” Diana a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a fost bătută de fostul ei iubit! Iată prin ce calvar a trecut tânăra și care va fi soarta ei în emisiune!

„Ia uite! Ce-i acolo? Ce se întâmplă? Ședință! Ședință foto! Sunt toate!(...)

Arătați-ne, va rog! Nu ne mai lăsați să fierbem!”, vor exclamă băieții!

În cele din urmă, misterul se va spulbera și un tânăr carismatic își va face apariția în casa fetelor, acolo unde mare le va fi mirarea acestora să-l descopere pe unul dintre tinerii care au mai fost în Casa iubirii, iar acum se pare că a revenit tot în calitate de concurent pentru a-și caută în continuare jumătatea în cadrul show-ului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Misteriosul concurent le va întâmpină pe fete cu câte un trandafir și toate vor fi extrem de surprinse si bucuroase de apariția lui în emisiune. De departe, cea mai încântată va fi Natalia, care se bucură enorm de revenirea fostului ei coleg.

Citește și: Apariție uluitoare în Casa iubirii! Natalia, fosta iubita a lui Sorin a revenit în emisiune! „Am lăsat ceva neterminat” Iată cum a reacționat Nicoleta în clipa în care rivala ei a solicitat să îl reîntâlnească pe Sorin în camera roșie!

Și tot în ediția de joi, în Casa iubirii va pluti și o atmosfera romantică, deoarece Ionuț și Larisa vor avea parte de o cină în doi, la piscină. Momentul pare să fie pus la cale de Ionuț, care are de gând să o ceară din nou de iubita pe Larisa. Rămâne de văzut cum vor reacționa fetele la vederea noului concurent, dar și ce răspuns îi va da Larisa lui Ionuț, joi, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?