Surpriza uriasa! Roxana Nemes si iubitul ei, Calin Hagima, s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat frumoasa artista in cea mai frumoasa zi a ei

Editor: Ana Filip
Actualizat: 18 sep 2021, 23:37
video Foto(4)
Roxana Nemes si iubitul ei, Calin, si-au unit destinele
Sursa: Instagram

Roxana Nemes si iubitul ei, Calin Hagima, au spus un "DA" hotarat in fata ofiterului Starii Civile.

Roxana Nemes si Calin Hagima, iubitul ei, au facut marele pas si s-au casatorit civil. Cei doi au avut parte de intimitatea familiei si a prietenilor, vrand ca evenimentul sa fie unul discret. Roxana Nemes a fost foartr secretoasa in legatura cu acest eveniment din viata ei si si-a dorit ca totul sa fie pus la punct in cel mai mic detaliu fara ca multa lume sa stie.

Citeste si: Roxana Nemes a facut ANUNTUL: "O sa fie baiat, asa simt!"

Roxana Nemes si iubitul ei, Calin Hagima, si-au unit destinele!

Cei doi miri au ales tinute pe cat de simple, pe atat de elegante, iar Roxana Nemes a radiat de fericire. Fosta concurenta de la Survivor Romania 2021 a imbracat o rochie alba, scurta din satin, cu o trena laterala, la care a asortat o pereche de sandale elegante si pretioase.

Cu o alura angelica, Roxana Nemes a ales un buchet format din cale albe, care a intregit perfect tinuta sa. In ceea ce priveste coafura, Roxana a preferat o coada simpla, insa eleganta, care s-a potrivit perfect cu machiajul in nuante pastelate, ce i-a subliniat trasaturile frumoase. In vreme ce mirele, Calin, a imbracat un costum de culoare crem, la care a asociat o camasa alba, in stil tunica si pantofi maro.

Roxana Nemes si Calin Hagima au ales o locatie de poveste, in aer liber, pentru cununia lor civila si totul a fost pus la punct in cel mai mic detaliu, pentru ca invitatii sositi la eveniment sa se bucure de o atmosfera minunata. 

Citeste si: Roxana Nemes a tras lozul cel mare! Cine este iubitul care a cerut-o in casatorie si cat a costat inelul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi indragostiti formeaza un cuplu de mai mulți ani, insa iubirea lor e a fel de puternica si astazi. Calin Hagima a cerut-o in casatorie pe frumoasa blondina in urma cu doi ani, intr-un mod total atipic, in centrul Bucureștiului. Acesta i-a lansat celebra intrebare in fata unui magazin din centrul capitalei unde Roxana a putut vedea un mesaj scris pe un imens panou publicitar dedicat ei. Insa cei doi n-au reusit sa oficializeze casatoria ulterior din cauza restrictiilot impuse de pandemia de COVID-19. 

Citeste si: Roxana Nemes, surprinsa la estetician! Iata la ce interventie inedita a recurs artista pentru ca tenul ei sa arate impecabil!

"A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine, după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești.

S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră...", spunea ROxana Nemes la acea vreme, potrivit viva.ro

Citeste si: SECRETUL Roxanei Nemes! Fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 are doua surori superbe! Cine sunt si cum arata ele