Surpriza uriaza la Puterea dragostei! Pe cine place noul venit, Renat: "Cred in puterea dragostei!"

Autor: L.S.
Actualizat: 25 mai 2020, 12:00

Un nou baiat a intrat in casa dragostei, iar spiritele s-au incins in casa fetelor. Renat a fost asaltat cu intrebari de la fete.

Renat, noul venit la Puterea dragostei, a facut valuri in casa fetelor. Tanatul a intrat in casa dragostei, cu bratele incarcate de flori si le-a oferit trandafiri tuturor fetelor. Nu a durat mult ca fetele sa deschida conversatia cu tanarul brunet, care le-a raspuns cu amabilitate la toate intrebarile.

Renat este de origine basarabean, dar a crescut in Istanbul. Tanarul a studiat contabilitatea la liceu si se pregateste sa schimbe domeniul pentru ca la facultate vrea sa faca psihologia.

Toate fetele au fost interesate sa afle detalii despre Renat, iar el a fost foarte deschis si le-a raspuns la toate intrebarile. Mama lui este din Barasabia, tatal din Romania, a crescut la Istanbul si crede in puterea dragostei.

Renat nu a venit pentru o fata anume, insa are un top trei al preferintelor: Ligi, Ella si Ramona. El crede ca cel mai bine este sa descopere persoanele din casa si sa afle daca vreuna dintre fete se potriveste cu el.

"Puteam sa vin pentru cineva, dar am ales sa va cunosc aici, sunteti toate frumoase toate! Cu timpul o sa vedem!", le-a spus Renat fetelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata-l pe Renat, in casa fetelor:

Citeste si: Livian a dansat la sentiment cu o pretendenta. Reactia neasteptata a Biancai

Citeste si: Bomba la Puterea dragostei! Bianca l-a respins dur pe Livian: "Nu-ti permit! Sunt pregatita de o noua relatie."

Citeste si: Ella, mesaj plin de durere pe o retea de socializare: ''Doar eu stiu cum...''

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.