Surprize inedite sâmbătă, la “Tu urmezi!” Dan Negru: "Niciodată nu am avut un concurent cu un asemenea traseu în emisiunea aceasta!"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2023, 19:55

Nu ratați sâmbătă, la ora 23:00, o seară plină de emoții și suspans la "Tu urmezi!" pe Kanal D!

În această sâmbătă, la ora 23:00, telespectatorii Kanal D sunt invitați să se alăture unei noi ediții pline de inteligență și distracție a game show-ului de cultură generală, "Tu urmezi!". În cadrul acestui show unde se pune preț pe cunoștințele și spiritul competitiv al românilor, participanții vor avea parte de o serie de surprize, iar miza este una pe măsură.

Surprize inedite sâmbătă, la Tu urmezi, de la ora 23:00, la Kanal D

Cu doi invitați plini de umor, Vasile Muraru și Valentin Fatu, doi dintre cei mai îndrăgiți actori ai comediei românești, ediția promite să fie memorabilă.

Cei doi invitați vedetă vor împărtăși cu telespectatorii amintiri și întâmplări din trecutul lor, oferind o incursiune captivantă în lumea artei și a divertismentului.

Citește și: Dan Negru, despre noua lege a pensiilor: „A rămas legea umilinței” Lecția pe care i-a dat-o Mădălina Manole cu mulți ani în urmă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu premii pe măsură, game show-ul "Tu urmezi!" aduce în prim-plan concurenți bine pregătiți, gata să își pună la încercare cunoștințele pentru a câștiga premiul cel mare, care poate atinge sume impresionante de sute de mii de lei. Dan Negru, gazda carismatică a emisiunii, își va surprinde publicul cu momente pline de umor și curiozități despre concurenți și invitați.

Într-o notă deosebită, această ediție va avea ca protagonist pe un concurent cu un traseu remarcabil în cadrul emisiunii.

"Niciodată nu am avut un concurent cu un asemenea traseu în emisiunea aceasta!", declară Dan Negru, evident impresionat de performanțele și abilitățile celui care se va confrunta cu întrebările provocatoare.

Emisiunea "Tu urmezi!" de la Kanal D rămâne fidelă promisiunii sale de a oferi telespectatorilor o doză sănătoasă de cunoaștere și distracție, iar această ediție cu invitați de marcă și surprize inedite se anunță a fi una de neuitat.

Nu ratați sâmbătă, la ora 23:00, o seară plină de emoții și suspans la "Tu urmezi!" pe Kanal D!

Citește și: „Dacă aș fi președinte” Ce ar fi făcut Dan Negru astăzi, dacă era în locul președintelui Klaus Iohannis