Surprizele continuă pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își face apariția în emisiune! Anca va fi cea mai încântată de tânărul irezistibil! Aflați cum va reacționa Flavius, miercuri, 7 decembrie, de la ora 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 dec 2022, 19:12
Foto(6)

Un nou concurent își va face apariția în Casa iubirii, miercuri, 7 decembrie, spre marea uluire și încântare a fetelor! Iată cine este tânărul irezistibil!

Eliminarea lui Alin în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii a generat multe tensiuni între concurenții rămași în competiția. Însă acea atmosfera ostilă a fost rapid spulberată de apariția unui nou concurent în cadrul ediției de marți. Bogdan și-a făcut apariția în mod spectaculos, dansând lasciv în spatele unui paravan și a dezvăluit încă de la început că o place pe Bianca și că și-ar dori să o cunoască mai bine, în ciuda faptului că are o relație cu Alin.

Surprizele nu se vor opri aici pentru fetele din Casa iubirii, deoarece în ediția de miercuri, încă un concurent nou va intra în emisiune, spre marea uluire a tuturor!

Surprizele continuă pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își face apariția în emisiune! Anca va fi cea mai încântată de tânărul irezistibil

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru Anca și Flavius, deoarece apariția noului concurent, Alex, din Timișoara, le va da peste cap relația.

Bianca le va da vestea cea mare colegelor sale în ediția de mâine, când le va spune că un nou concurent va calcă pragul casei lor. Această le-a spus că îl cheamă Alex și că vine din Timișoara, deoarece ea a fost prima care l-a întâlnit și căreia tânărul misterios i-a oferit un trandafir.

Noul concurent le va dărui și celorlalte fete câte un trandafir și va face cunoștință cu ele rând pe rând.

Însă de departe, cea mai încântată și emoționată de inedită apariție va fi Anca, în ciuda faptului că tânăra se află de câteva zile într-o perioada de cunoaștere cu Flavius. Mai mult decât atât, partenerul ei, Flavius va dezvălui în față tuturor faptul că Alex, noul concurent este un prieten pe care îl cunoaște din copilărie și i s-a părut deplasată atitudinea partenerei lui.

Anca: E frumos! E deștept! Îl duce capul! Se descurcă! Face mult din nimic!

Flavius: Este tovarășul meu de când eram la creșă! Adică ne cunoaștem de 23 de ani!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anca: E un băiat care când trece îți ia privirea!

Andreea Mantea: Azi dimineață va pupați de mama focului și acum gata, v-ați supărat?

Flavius: Eu nu m-am supărat! Ce ne-am pupat de dimineață, Anca? Nu mai știu!

Citește și: Conflict aprig în Casa iubirii, după eliminarea lui Alin! Sorin îl pune la zid pe Ionuț! „Ești fals! Ești un parșiv!” Iată ce schimb de replici acide a avut loc între cei doi concurenți!

Citește și: Surpriză de proporții pentru fetele din ”Casa Iubirii” de Moș Nicolae. Un nou concurent intră în casă. Cine este concurenta care a fost chemată în camera roșie de către noul băiat. Aflați marți, 6 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.