SURSE: Descoperire macabră pe o stradă din Vaslui! Un craniu uman ar fi fost găsit și adus de un câine. Poliția a deschis un dosar penal

Autor: Laura Macovei

Craniu uman descoperit pe o stradă din Vaslui

Sursa: Cancan

Un craniu a fost descoperit pe o stradă din Vaslui, iar autoritățile au fost alertate imediat. Poliția a deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit unor surse, craniul ar fi fost adus pe strada Alexandru Vlahuță din municipiu de către câini. 

Citește și: Cum a fost găsit, de fapt, Andrei Versace de către anchetatori. Prietenii cunoscutului influencer nu cred că moartea acestuia a fost un accident: „Halucina în ultima vreme”

Craniu uman descoperit pe o stradă din Vaslui

Descoperirea macabră a avut loc într-o zonă des frecventată de câini, prin urmare și concluzia la care au ajuns anchetatorii.

Craniul ar fi fost adus de animale pe stradă.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, împreună cu specialiștii Serviciului Criminalistic și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. Aceștia au demarat cercetările în zonele adiacente locului unde a fost găsit craniul. 

Ancheta continuă, întrucât nu s-au descoperit alte fragmente osoase. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Craniul a fost preluat de polițiștii criminaliști și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui și urmează să fie supus unei expertize amănunțite pentru a se stabili vechimea și proveniența acestuia.

Citește și: Crimă urmată de sinucidere în Capitală! Un bărbat și o femeie au fost găsiți fără viață într-un apartament din Sectorul 4

În același timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În funcție de rezultatele expertizei medico-legale, autoritățile vor dispune măsurile legale necesare.

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!