Surse: Un nou deces suspect în Rusia. Șeful Lukoil a murit, după ce a căzut de la fereastra unui spital

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 sep 2022, 12:21

Șeful Lukoil a murit, după ce a căzut de la fereastra unui spital

Sursa: kremlin

Maganov, șeful Lukoil, a murit, după ce a căzut de la fereastra unui spital din Moscova. De la începutul războiului, mai mulți oligarhi ruși și-au pierdut viața în condiții suspecte.

Maganov, șeful lukoil, a murit, după ce a căzut de la fereastra unui spital în care era internat. Acesta era internat la Moscova și era o persoană apreciată de Vladimir Putin, conform Reuters.

Șeful Lukoil a murit

Ravil Maganov era directorul Consiliului de Administrație Lukoil și avea 67 de ani. De mai multe ori, acesta a fost decorat de către președintele Rusiei, fiind manager-ul uneia dintre cele mai mari companii de petrol din întreaga lume.

Acesta a căzut de la etajul șase al Spitalului Central din Moscova, informează meduza.io. Presa din Moscova a confirmat moartea suspectă a acestuia, spunând că, luând în considerare primele informații, nu a fost vorba de un accident, deoarece și-ar fi pus capăt zilelor.

Mai mult decât atât, poliția a deschis un dosar penal, dar, cel puțin pentru moment, compania Lukoil nu a reacționat în niciun fel.

Încă din luna martie, compania Lukoil a cerut ca războiul din Ucraina să se încheie, firma petrolieră devenind, în acest fel, prima mare companie care s-a opus deciziei lui Vladimir Putin.

Citeste si: Doliu în lumea sportului! Un ciclist a murit subit în somn, la doar 37 de ani- Asemănare izbitoare cu moartea baschetbalistei Alessia Maria Raiciu

„Îndemnăm la o oprire rapidă a conflictului armat şi susţinem fără rezerve soluţionarea acestuia printr-un proces de negociere şi mijloace diplomatice”, a transmis Consiliul de Administrație al Lukoil prin intermediul unui comunicat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ravil Maganov a murit astăzi, 1 septembrie

Ravil Maganov a căzut de la etaj, joi, 1 septembrie, în jurul orei 07:30 dimineața.

„Ravil Maganov, vicepreședintele Lukoil, s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Clinic Central de pe strada Marshala Timoshenko din Moscova. Petrolierul a murit pe loc din cauza rănilor suferite; trupul său a fost găsit de personalul medical. Cauzele accidentului nu au fost încă stabilite, iar poliția lucrează la spital.

Ravil Ulfatovici lucrează în structurile Lukoil din 1993. În 2006 a fost numit prim-vicepreședinte, iar în 2020- președinte al Consiliului de administrație al Lukoil”, a scris Mash pe Twitter.

În anul 2019, Ravil Maganov a fost decorat de către Vladimir Putin cu Ordinul de Merit Aleksandr Nevski. Ordinul este oferit funcționarilor publici a căror activitate este mai mare de 20 de ani.

De-a lungul timpului, Vladimir Putin l-a decorat de multe ori, atât pentru meritele în ceea ce privește dezvoltarea industriei petroliere, cât și în ceea ce privește alte reușite pe care le-a avut.

Citeste si: Replicile şocante ale tinerei care a ucis patru oameni la Iaşi, beată fiind: ”Vreau să ştiu în ce cont virez banii. Cât timp nu ştiu despre ce vorbiţi, în vine să râd”

Poliția a confirmat pentru agenția rusă TASS faptul că un bărbat a murit la Spitalul din Moscova, însă nu a oferit informații despre identitatea lui.

De la începutul războiului, mai mulți oligarhi ruși a murit în moduri suspecte. Aceștia fie au murit în circumstanțe neobișnuite, fie „au decis” să se sinucidă.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.