"Survivor Roamania", o competitie mereu surprinzatoare! Se schimba confortul concurentilor! Dan Cruceru a facut anuntul chiar la inceputul jocului de astazi!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 feb 2020, 21:42

Dan Cruceru le-a dat Razboinicilor o veste neplacuta, recompensa constand in paturi si perne, castigate in urma cu ceva vreme de acestia, le vor fi luate.

Inainte de a da startul unui nou jos de recompensa de astazi, Dan Cruceru le-a dat o veste neplacuta Razboinicilor. Acesta i-a anuntat pe concurenti faptul ca recompensa ce a constat in paturi si perne, castigate cu ceva vreme in urma de acestia, vor fi detinute pe termen limitat, astfel ca astazi isi vor pierde dreptul de a le folosi.

"Survivor Romania" este o competitie foarte grea in care lucrurile se schimba de la o zi la alta, iar confortul se schimba si el! In cazul vostru, Razboinicilor, ati caatigat in urma cu ceva

vreme recompensa cu perne si paturi, ei bine, toate aceste recompense sunt oferite pe termen limitat, iar astazi, paturile si pernele va vor fi luate!", a mentionat Dan Cruceru.

Citeste si: Tensiunile ating cote alarmante in echipa Faimosilor! Conflictul dintre Gratiela si Elena se acutizeaza! Totul a plecat de la reprosurile lui Ghita aduse Elenei, dupa ce a ramas fara patura! Iata pana unde s-a ajuns!

Iata cum au reactionat Razboinii la aflarea vestii, dezamagirea li se citea pe fete:

Citeste si: Alexandra s-a intors in Romania! Primele declaratii ale razboinicei: ''Se poate spune ca am regretul ca...''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Rasturnare extraordinara de situatie la “Survivor Romania” Pentru prima oara, doi “Razboinici” au fost trimisi spre eliminare

Citeste si: Ei sunt cei doi Razboinici nominalizati spre ELIMINARE! Cum ii puteti vota pentru a ramane in competitia "Survivor Romania"!

Despre "Survivor Romania"

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in

conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important in evolutia concurentilor, acestia putand sa-si voteze favoritii si, astfel, sa ii mentina in joc. 

Modalitatea de votare va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

Concurentii vor fi nevoiti sa isi dezvolte adevarate strategii de supravietuire, sa se integreze in echipa din care fac parte si sa faca fata provocarilor dificile aparute in viata de zi cu zi din jungla Dominicana. Abilitatile de adaptare, echilibrul psihic, indemanarea si rezistenta fizica le vor fi cei mai buni aliati in parcursul lor.

    

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.