Doi concurenti de la Survivor Romania 2021 au sarit la bataie. De unde a pornit samanta de scandal intre cei doi si ce s-a intamplat in Consiliul de eliminare?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 feb 2021, 14:12
Sebastian si Starlin au sarit la bataie pe terenul de la Survivor Romania 2021, in editia din 6 ianuarie
Sursa: Captură KANAL D

Ce s-a intamplat pe teren la Survivor Romania 2021 intre un Razboinc si un Faimos? Cei doi au sarit la bataie in vazul tuturor.

Dupa primul joc de Imunitate care a fost castigat de Faimosi a venit momentul celei de-a doua zi in care atat Razboincii care pleaca la start cu un nominalizat spre eliminare, cat si echipa vedetelor sa se infrunte din nou intr-un al doilea joc de imunitate. Insa fiecare din aceste doua jocuri, mai ales ultimul este plin de dramatism si adrenalina deoarece concurentii lupta practic pentru a-si pastra cat mai multi oameni in echipa.

Tensiunea este atat de mare pe teren incat izbcnesc conflicte neprevazute. In echipa Faimosilor, Simona Hapciuc este foarte suparata de statutul ei si de faptul ca nu este implicata in strategii si in tot ce se intampla in tabara:"Sunt lasata complet pe dinafara d eparca nu as exista. Sunt marginalizata cu absolut orice. In timp ce Faimoasa isi descarca naduful, Jador se face ca nu o aude si fredoneaza o melodie pentru a-i acoperi tirada de reprosuri si declara ca:"Aici sunt foarte multe orgolii"

Survivor Romania 2021, 6 ianuarie. Culita Sterp si Jador, scandal in Consiliul de Eliminare inaintea aflarii concurentului propus

Citeste si: Momente de groaza pentru Marilena la Survivor Romania! Razboinica a ajuns la spital in stare grava!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Punctul culminant al jocului de Imunitate este momentul in care unul dintre Razboinci, mai exact Starlin si un Faimos, Sebastian, se incaiera si incep sa isi arunce vorbe grele ajungand pana in punctul de a se lua la bataie. Toti concurentii sar sa ii desparta. Insa, totul se temina apoteotic in Consiliul de eliminare unde Culita Sterp si Jador isi arunca reprosuri. In lupta verbala dintre cei doi intervine si Zannidache si ii arunca in fata lui Jador faptul ca se poarta foarte urat cu membrii echipei si mai ales cu Georgiana, lasand

sa se inteleaga ca i-ar fi adus multe jigniri, altele decat cele deja stiute de public.

Jador a mai avut inca o iesire pe teren la ultimul joc de nominalizare, insa discutia din ultimul consiliu a fost una extrem de aprinsa. "S-a certat cu toti in afara de cei noi.

Nu sunt genul de om care sa fiu fals sau sa pup in fund pe cineva", a rabufnit Culita. Daca vreti, o sa le scot si eu la suprafata pe ale voastre. Nu vii in fata la televizor si faci asta, Culi, i-a replicat Jador.  Cu toate acestea, publicul asteapta cu infrigurare sa vada cine este eliminat de la Survivor Romania 2021 si ce intorsatura de situatia a luat totul in tabara Razboinicilor!