Elena Marin si-a iesit din minti in toiul noptii la Survivor Romania 2021. Ce s-a intamplat intre Faimosi? Ce recompensa uriasa primesc castigatorii jocului de Imunitate! Toti concurentii, in delir

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 17:10
Concurentii Survivor Romania 2021, in extaz cand au vazut recompensa inaintea jocului de imunitate
Sursa: Captură KANAL D

Elena Marin ia atitudine si pentru prima data vrea sa-l infurnte pe cel care ii fura mancarea. Conucurenta s-a saturat de acuzatii si vrea sa puna lucrurile la punct.

Elena Marin, implicata de mai multe editii Survivor Romania 2021 intr-un scandal fara precedent cu Zannidache incearca sa puna lucrurile la punct pentru prima data. Chiar logodnicul ei, Andrei, a subliniat ca Elena este o persoana cu foarte mult bun simt si niciodata nu face de prima data acuzatii chiar daca are banuieli si poate chiar stie autorul faptei cum a fost cazul in care de mai multe ori i s-a furat mancarea.

Survivor Romania 2021. Elena Marin nu a mai rabdat si cere explicatii Faimosilor 

Citeste si: Catalin Morosanu s-a luat grav de Sebastian Chitosca, noul concurent de la Survivor Romania dupa ce a fost acuzat ca ar avea o relatie cu Elena Marin! Scandal de proportii in tabara Faimosilor

Insa, de aceasta data nu a mai rabdat si s-a trezit in toiul noptii si a initiat discutia despre furtul mancarii. Astfel Elena a vrut clar sa se stie ca nu mai doreste sa mai treaca printr-o

situatie similara si sa i se ia ce ii apartine."Nu zic nimic, nu ma intereseaza, nu e treaba mea, dar cand tine strict de mancarea mea si de ce mi se cuvine, da, vreau sa vorbesc," a spus transant Elena Marin.

Si in tabara Razboincilor  continua discutiile aprinse intre concurenti, iar pionul principal este Alin Salajean, care este acuzat de catre Mellina ca nu face nimic.

"Nu imi plac oamenii care pur si simplu stau si nu fac nimic",  a marturisit Mellina de la Survivor Romania 2021 despre Alin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alin a mai fost acuzat de catre Musty ca nu isi da interesul si nu face treburi zilnice in camp daca nu i se zice, insa concurentul a negat vehement ca se sustrage de la activitatile zilnice si a precizat ca singurul lui defect este ca nu stie sa schimbe un bec, iar cea care face acest lucru este nimeni alta decat sotia, lui Diana si spune ca la capitolul asta nu este suficient de barbat.

Survivor Romania 13 februarie 2021. Concurentii, in delir cand vad recompensa inaintea jocului de Imunitate

Citeste si: Cine a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii? Victorie spectaculoasă pentru concurenții de la Survivor România 2021

Pe fondul acestor neintelegeri si tensiuni din ambele echipe incepe jocul de imunitate, insa nu inainte ca Daniel Pavel, prezentorul reality-ului Survivor Romania 2021  sa anunte premiul pentru recompensa.

Urale de ambele echipe s-au auzit neincetat cand toti au vazut ce se ascunde dincolo de acel capac. Toti au sarit in sus de bucurie. Insa, cine reuseste sa puna mana pe recompensa? Faimosii sau Razboincii? Cine ajunge in Consiliul de eliminare sa isi voteze un concurent pentru a parasi competitia Survivor Romania 2021?