ELIMINARE surprinzatoare la Survivor Romania 2021 in consiliul de urgenta! Daniel Pavel a anuntat cine paraseste competitia:"Mi se rupe inima, insa...

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 22:20
Un concurent de la Survivor Romania 2021 a fost eliminat din motive medicale intr-un consiliu de urgenta
Sursa: Captură KANAL D

Daniel Pavel a anuntat cine este concurentul care nu mai poate ramane la Survivor Romania 2021 din motive medicale si nu numai. Decizia a fost luata in unanimitate dupa o analiza severa facuta concurentului respectiv.

Anuntul este cu atat mai surprinzator cu cat Daniel Pavel face aceasta dezvaluire nu duminica cum publicul Survivor Romania 2021 este obisnuit, ci la inceputul zilelor in care se difuzeaza competitia. Dupa ce Marilena a renuntat de buna voie la competitie, motivand ca efectiv nu isi mai gaseste locul si din punct de vedere psihic nu mai poate continua spunand ca se simte vinovata ca isi trage in jos echipa, un alt concurent paraseste competitia, dar de data aceasta din tabara Faimosilor. Daniel Pavel i-a asigurat pe telespectatori ca tot ceea ce se intampla la Survivor Romania 2021 este

100% real si ca acest reality este unul extrem de dur in care competitorii isi pun la bataie in primul rand psihicul.

ELIMINARE fara precedent la Survivor Romania 2021 in Consiliu de Urgenta

Citeste si: Eliminare neașteptată la Survivor România 2021, un concurent a fost DESCALIFICAT și va PĂRĂSI competiția: ''Drumul tau la Survivor Romania se opreste aici''

"Dragi concurenti, dragi Faimosi si Razboinci, ne aflam la un consiliu de urgenta. Circumstante speciale din ultimele zile au determinat existenta acestui consiliu de urgenta si trebuie sa stam de vorba. Competitia Survivor Romania este una 100% reala si o stiti foarte bine incepand cu aceste saptamani, inca de la startul ei. Este o competitie la care toate datele voastre psihice si emotionale ating cotele cele mai inalte si a doua zi trebuie a le depasiti si sa fiti si mai buni.

Va luptati nu doar cu epuizarea fizica, si cu presiunea psihica, sociala a grupurilor din care faceti parte. Pentru cei de acasa, este important sa stie ca duceti batalii epice, precum eroii de odinioara, batalii in care va autodepasiti de fiecare data. Survivor Romania este o competitie de cursa lunga, o competitie in care psihicul prevaleaza de multe ori, in care mentalul vostru da examen si pe traseu si in taberel voastre.
Efortul la Survivor Romania este unul fara precedent in vietile voastre, de durata, insa nu toti va puteti adapta. Situatia despre care vreau sa discutam, vizeaza pe unul dintre voi. Dupa o serie de analize amanuntite efectuate de acest anume concurent, dupa investigatii medicale suplimentare, medicul a decis ca din punct de vedere psihic si fizic nu mai poate continua competitia Survivor Romania."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurentul despre care vorbeste Daniel Pavel este Alexandra Stan. Concurenta a fost foarte dezamagita ca este nevoita sa paraseasca competitia, insa a spus clar ca nu mai poate face fata si este mai bine pentru toti ca ea sa plece. In plus, artista a spus ca le tine pumnii fiecaruia in parte si cu singuranta, se va uita de acasa, la televizor la ei. 

SURVIVOR ROMANIA 2021. MOTIVUL principal pentru care concurentul paraseste competitia

Citeste si: S-au aruncat vorbe grele la Survivor Romania! Doi războinici au fost la un pas de încăierare: ”Îmi provoci scârbă...”

"Sunt foarte emotionata ca de obicei, nu cred ca nu se astepta cineva sa nu plang. Survivor e o competitie foarte solicitanta. Noi suntem aici 100% in aceasta competitie. Totul se intampla aici si acum, lipsa hranei ne face sa traim si mai intens fiecare moment, fiecare cearta, fiecare strategie. De cand am venit, am tot spus ca acesta este challenge-ul vietii mele, mi-as fi dorit sa merg cat mai mult in competitia asta, insa am dus-o prea departe, am fost rautacioasa cu colegii mei, poate nu mai vedeam lucrurile atat de bine. Sunt foarte emotionata, simt ca mi se rupe inima cand i-am vazut pe colegii mei in seara asta. Sunteti foarte frumosi, aveti foarte multa viata, sunteti la o noua etapa in chestia asta, mi-e dor de voi si o sa imi fie. Mereu o sa ma uit la fiecar emisiune. O sa va sustin pe toti, mi-as fi dorit sa pot sa merg mai departe, sa imi fie mai foame, mai rau, dar va zic sa fiti puternici. Am impresia ca se termina o perioada foarte importanta din viata mea. Eu o sa plec, dar parca ramane o parte aici. Mi-as lasa parti peste tot..."

Medicul a fost cel care a decis ca Alexandra Stan nu mai poate continua competitia deoarece are organismul extrem de slabit. Alexandra Stan s-a confruntat pana acum cu multiple probleme de sanatate de cand e in competitie avand probleme cu stomacul fiind nevoita sa mearga de mai multe ori pe zi la toaleta, si-a scrantit mana de foarte multe ori si o infectie la deget a persistat mult timp. Concurenta nu vrea decat sa mearga acasa si sa se odihneasca si sa stea cu familia. A recunoscut ca nu se considera o supravietuitoare, insa atat cat a stat in competitie si-a dovedit multe lucruri, si-a dovedit ca isi poate depasi unele temeri si se poate autodepasi, insa pentru ea este prea mult.

Mi-am demonstrat că pot să fac anumite chestii, mi-am demonstrat că mi-am depășit anumite limite, dar nu mai pot efectiv. Simt nevoia să fiu acasă, să mă odihnesc, să stau cu familia. Nu mai pot, nu mai rezist, e prea mult. Recunosc, eu nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, am supraviețuit atâtea săptămâni. Dacă până acum mă gândeam la partea financiară și la premiu și la ce planuri aveam, nici nu mă mai interesează, absolut deloc. Pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă.”, a spus Alexandra Stan înainte de jocul de imunitate de saptamana trecuta.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.