Survivor Romania 2021 24 ianuarie. Cine a fost eliminat in ultima editie difuzata?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 ian 2021, 10:34
Costi Ionita, Alexandra Stan si Roxana Nemes, propusi spre eliminarea de la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Cine a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Trei concurenti din echipa Faimosilor au fost propusi spre eliminare, insa este de-a dreptul uimitor cine a parasit competitia!

Famosii au fost nevoiti din nou sa treaca prin emotiile eliminarii la Survivor Romania 2021. Echipa vedetelor a fost nevoita sa faca in cele doua consilii de eliminare doua propuneri pentru ca un concurent din tabara lor sa paraseasca competitia. Faimosii au pierdut de doua ori jocul de Imunitate si ca atare au fost nevoiti sa isi numeasca concurentii propusi spre eliminare. 

In primul Consiliu, cea care a fost cel mai mult votata pentru a parasi competitia Survivor Romania 2021, a fost Roxana Nemes. Pe Nemes au costat-o foarte scump iesirile nervoasa

de pe traseu, una dintre ele fiind aspru taxata de catre restul echipei, in special de catre barbati. Acesti s-au simtit deranjati ca vedeta i-a facut nesimtiti. Mai mult, Jador  i-a reprosat blondei ca nu se antreneaza suficient in timpul liber.

Survivor Romania 2021. Cine sunt cei trei concurenti propusi spre eliminare in cadrul competitiei

Citeste si: Ce concurent din echipa Faimoșilor este preferatul publicului? Iată pe cine a propus spre eliminare

Jador: Sincer, ți-am spus, nu te-am văzut niciodată să te antrenezi de când am făcut campul ăla. Niciodată! Ia zi, Moro, de când ne antrenăm și facem noi flotări? Am făcut la flotări și la abdomene de ne-am rupt. Care pierdea, ăla făceam abdomene. Nu te-am văzut, sincer îți zic. Nu trebuie să te chemăm noi. 

Roxana Nemeș: M-am dus să mă spăl, să îmi fac starea, că fiecare își face după starea.

Jador: Da, corect, 4 ore. Aceste 4 ore au contat, dar îmi pare rău să-ți zic, dar ăsta e adevărul, nu vreau să te menajez. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Roxana Nemeș: Dar eu nu m-am supărat și nici nu mă supăr, stai un pic!

Roxana Nemes nu a parut deloc deranjata de nominalizarile facute, ba din contra, a acceptat situatia si a spus ca va fi ce va vrea Dumnezeu. In ultimul consiliu de eliminare, inainte de a fi anuntat concurentul care va fi eliminat de la Survvior Romania 2021, Roxana a marturisit ca isi doreste foarte mult sa ramana in competitie si simte ca si-a revenit dupa meciul pe care l-au castigat Faimosii in care vedeta a adus si ea un punct important. 

Insa, daca va fi eliminata, cu siguranta o vor astepta si alte proiecte la fel de importante in afara competitiei.

Una dintre surprizele consiliului de eliminare a fost votul pentru ca Faimosul Costi Ionita sa plece acasa. Cinci voturi destul de surprinzatoare au fost pentru ca Costi Ionita sa plece acasa,dintre care unul primit de la Jador, culmea unul din cei mai buni prieteni si colaboratori pe plan muzical al lui Costi.

Costi nu a parut nici el deloc deranjat de situatie, din contra a acceptat foarte calm situatia. „5 voturi Costi, 3 voturi Georgiana, 2 voturi Alexandra și 2 voturi Jador. Costi, tu ești nominalizatul din această seară.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

 

„Eu sunt bine, mă simt foarte bine, sunt fericit. Am spus că nu sunt atașat, nu sufăr, merg pe flow. Dacă așa au decis colegii mei, nicio problemă. Pe criterii sportive (n.r l-au nominalizat). Nu prea am adus puncte pentru echipă și atunci e normal să fi fost votat. E ok. Au decis cum au simțit și foarte bine că fac ceea ce simt. Și eu tot pe criterii sportive am votat. E foarte bine, e ok, e echilibru.”, a spus Costi Ioniță. 

Cine a fost eliminat de la Survivor Romania 2021 in editia din 24 ianuarie

Citeste si: Cine a câștigat primul joc de comunicare de la Survivor România 2021? Ei vor primi mesaje și fotografii de acasă

Surpriza mare in ultimult Consiliu de eliminare cand a fost ales preferatul publicului din echipa Faimosilor. Discursul Faimosului, echilibrat, a luat pentru moment o alta intorsatura de situatie. Fireste ca toata lumea se astepta ca Zannidache, cel care a fost preferatul publicului, sa o voteze din nou pe Roxana Nemes spre eliminarea de la Survivor Romania 2021, insa acesta s-a reorientat spre Alexandra Stan care a si marturisit ca nu si mai gaseste locul la Survivor Romania 2021 si isi doreste sa plece acasa pentru ca simte ca isi trage echipa in jos avand in vedere ca ea nu a duce puncte atat de necesare Faimosilor pentru ca castiga cat mai multe razboaie imptriva Razboinicilor. Dupa un discurs care parea ca a convins publicul ca ea este cea care trebuie eliminata de la Survivor Romania, a venit si momentul eliminarii anuntat de catre prezentatorul reality-ului Daniel Pavel. Acest a spus ca cel care care va parasi competitia Survivor Romania 2021 este Costi Ionita.

„Cum să zic...nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. Cred că e foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. M-am simțit foarte bine aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care vor avea posibilitatea. Cam asta este. Eu merg înainte cu ceea ce am de făcut, o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe.”, a spus Costi Ioniță, concurent la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor.

Astfel, in echipa Faimosilor au mai ramas Jador, Culita Sterp, Alexandra Stan, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Georgiana Lupu, Cosmin Stanciu, Elena Marin, Roxana Nemes, Zannidache. Faimosii vor fi in inferioritate cu un concurent fata de echipa Razboinicilor de unde un singur concurente a fost eliminat pana acum, insa din motive medicale, acesta fiind Lucian Barbu care deja se afla in Romania dupa mai multe zile de spitalizare in Republica Dominicana.