Ce se intampla cu unul din concurentii cei mai vechi de la Survivor Romania 2021? Daniel Pavel a facut anuntul intr-un Consiliu-fulger

Author: Alice Popescu
Ce anunt a facut Daniel Pavel intr-un consiliu fulger

Daniel Pavel a facut un anunt extrem de important pentru unul din vechii concurenti de la Survivor Romania.

Haosul a pus stapanire pe concurentii de la Survivor Romania 2021 de cand ambele echipe s-au unificat. Desi par binevoitori unii cu altii, au aparut si primele probleme in Paradis. Adelina de la Razboinici este nemultumita deja de atitudinea unor Faimosi. Se pare ca Faimosii sunt cei care au venit pe insula Razboinicilor mutandu-si toate lucrurile si dormind sub acelasi acoperis, motiv d enoi dispute.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu-fulger ce il vizeaza pe unul din concurenti

Adelina Damian le-a atras atentia ca atunci cand se scoala sa fie mai atenti pe unde calca pentru ca poate unii vor sa se mai odihneasca. Tot ea este cea care spune ca linistea Razboinicilor a cam fost distrusa odata cu venirea Faimosilor: "E clar ca de acum inainte se vor schimba multe lucruri. In primul rand linistea pe care o aveam pana acum in baraca, nu mai exista.

Eu cand ma trezesc dimineata nu fac asa...
(aratand spre Faimosi cum tropaie pe scanduri)."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Insa, se pare ca Faimosii au un plan bine stabilit, iar cel care e maestru in a tese strategii este Zanni care recunoaste ca prioritatea pentru ei este sa-i distruga pe Razboinici: "Prioritatea noastra este sa mergem peste Razboinici si sa-i nimicim."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Haos pe Insula Razboinicilor dupa unificarea echipelor

Incepe primul Joc de Imunitate al saptamanii si vine cu noi schimbari odata cu unificarea echipelor, insa cel mai important lucru este anuntul pe care Daniel Pavel il face la sfarsitul zilei intr-un Consiliu fulger la Survivor Romania 2021. Anuntul prezentatorului il vizeaza pe unul din cei mai vechi concurenti de la Survivor Romania: "Am un anunt de facut: este vorba despre un concurent care se afla la Survivor Romania inca de la inceput..."