Cine paraseste competitia Survivor Romania 2021? Nominalizarea facuta de Sorin a schimbat decizia publicului?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 feb 2021, 16:52
Publicul a decis. Cine a fost eliminat competitia Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Publicul a hotarat cine este concurentul preferat si cine este eliminat din competitia Survivor Romania 2021

Dupa ce au castigat dreptul de a primi mesaje de la prieteni si au fost extrem de fericiti si motivati, a venit si momentul crucial pentru ca din tabara Razboinicilor, unul dintre concurentii propusi spre eliminare sa isi ia la revedere de la competitia Survivor Romania 2021.

ELIMINARE Survivor Romania 2021 31 ianuarie. Cine a fost preferatul publicului

Citeste si: Cine va fi eliminat de la Survivor Romania 2021. Lovitura dura pentru unul dintre cei mai puternici concurenti din competitie. Cine este noul concurent in pericol de eliminare

Insa, inainte de aceasta etapa decisiva, Daniel Pavel a anunta t care a fost preferatul saptamanii si cine a fost cel mai votat dintre concurenti. Publicul a decis ca voturile sa se indrepte catre Sorin. Concurentul nu se astepta la acest deznodamant si le-a multumit inclusiv celor pe care nu ii cunoaste si totusi l-au votat ca fiind preferatul lor.

Faptul ca Sorin este preferatul publicului si-a castigat un drept, destul de ingrat de a face o noua nominalizare din randul Razboinicilor pentru a fi eliminat.

Sorin a decis si nu pe criterii sportive caci concurentul din echipa Razboinicilor a spus clar ca din punct de vedere sportiv cel pe care il nominalizeaza este unul foarte bun, insa ca si coechipier si din cauza iesirilor, a decis ca votul lui sa se indrepte spre Alin.

Eliminare Survivor Romania 2021 31 ianuarie. Alin, Marilena si Andreea, propusi spre eliminare

Citeste si: Scandal de proportii la Razboinici: "O sa vada toata lumea cameleonul"

Alin a declarat ca nu pare deloc surprins de decizie si a comentat ca: "Pentru mine ce a fost ieri nu conteaza, nu o voi lua personal. Daca voi pleca acasa, voi pleca cu fruntea sus pentru ca am demonstrat altruism, colegialitate, ca sunt un om de incredere si sunt persoanele care pot sa consolideze cele spuse de mine. Eu o sa imi intorc si celalat obraz sa imi mai dea si o palma.

Daca voi mai ramane in concurs, voi fi si mai puternic pentru ca oamenii de acasa vad adevarul."  

Eliminare Survivor Romania 2021 31 ianuarie. Cine a parasit competitia?

Citeste si: Concurentul de la Survivor Romania care i-a declarat dragostea Alexandrei Stan: "Te iubesc"

Astfel, Alin Salajean, Marilena si Andreea sunt cei trei concurenti propusi spre eliminare de la Survivor Romania 2021.

Dupa mai multe momente de suspans, Daniel Pavel a anuntat concurentul clasat pe ultimul loc in preferintele publicului si anume Andreea. Ea este cea care va parasi competitia Survivor Romania 2021. Andreea a declarat ca: "Cu jumatate de suflet rad si cu unul plang deoarece rad pentru ca ma duc acasa, la bine, la un loc caldut. Ma duc sa imi rezolv problema la genunchi, sper sa fie usoara, sa nu fie ceva complicat.
Mi-as fi dorit sa ajung pana in Finala, sa castig premiul, dar in situatia asta nu o sa mai pot."

Daniel Pavel a felicitat-o pe Razboinica pentru prestatia ei de la Survivor Romania pentru curaj, devotament si colegialiate. Toti concurentii si-au luat la revedere de la Andreea, ea fiind cea care a parasit competitia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rasturnare de situatie in a doua seara a propunerilor spre eliminare. Cine a strans cele mai multe voturi?

Situatie dramatica la Survivor Romania 2021 in echipa Razboinicilor dupa ce au ajuns din nou in Consiliul de eliminare cu scorul de 10-4 in favoarea Faimosilor. In primul joc de Imunitate, Faimosii au castigat tot cu 10-4 in fata Razboincilor. Strategia lui Catalin Morosanu pare ca da rezultate si Faimosii sunt intr-o forma din ce in ce mai buna. Ceea ce se intampla acum in tabara Razboinicilor pare ca o repetitie a ceea ce s-a intamplat si in echipa Faimosilor, adica haosul a pus stapanire pe concurenti.

Citeste si: Faimosii castiga jocul pentru imunitate! Lui Zannidache i s-a facut rau dupa ce a adus punctul decisiv!

Majoritatea au fost chititi sa il voteze pe Musty, acest lucru fiind adeverit si in cadrul Consiliului in care Musty a obtinut doua voturi spre eliminare. Insa, ceea ce cu adevarat surprinzator este ca aproape toate fetele de la Razboinici au fost propuse spre eliminare. Astfel ca atat Mellina, Maria, Roxana si Marilena alaturi de Musty au fost nominalizati spre eliminare. Insa, Marilena s-a dovedit cea care a strans cele mai multe voturi spre a fi eliminata. "Imi place sa fiu o persoana sincera si asumata. Si spun ca da. Votul propabil ca a fost foarte bine intemeiat. Eu sper sa raman in aceasta competitie si cei de acasa sa ma ajute", a declarat Marilena dupa ce s-a incheiat votul Razboinicilor. Situatia voturilor spre eliminare in tabara Razboinicilor sta astfel: Marilena- 4 voturi. Musty- 2. Roxana- 2 Mellina- 1. Maria- 1.

Toata aceasta intorsatura de situatie i-a blocat pana si pe Faimosi care nu si-au putut controla uimirea. Astfel, Alexandra Stan a fost cea careia nu ii venea sa creada cum s-a schimbat situatia in echipa Razboinicilor. Acum, Marilena si Andreea sunt nominalizate spre eliminare. Cine va pleca acasa dintre cele doua?

Cine este Marilena Ciucurean de la Survivor Romania 2021!

Citeste si: Scandal la Războinici după ce au pierdut imunitatea: "E lipsă de respect"

Marilena Cuciurean are 25 de ani si este multipla campioana la sanie bob, practicand acest sport timp de sase ani. In prezent, Marilena detine o sala de fitness la Vatra Dornei unde este si instructor de fitness. „M-am înscris la Survivor România 2021 pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalină. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!", a declarat Marilena Cuciurean la pinceputul competitiei.

Ce s-a intamplat la Survivor Romania 2021 in primul Consiliu de Eliminare

Ambele echipe si cea a Faimosilor cat si cea a Razboinicilor au trecut prin clipe de infern in primul joc de Imunitate de la Survivor Romania 2021  din aceasta saptamana. Faimosii au jucat cu doi oameni in minus, pe cand Razboincii cu doar unul. Si cum pana acum Faimosii au fost cei care au pierdut de fiecare data fiind nevoiti sa isi nominalize cateun om spre a parasi competitia Survivor Romania 2021.

Citeste si: Motivul real pentru care Georgiana Lupu este pastrata de catre Faimosi in echipa! Culita si Zannidache au spus adevarul despre ea

Dar iata ca roata s-a intors si in aceasta saptaman, Faimosii au rasuflat usurati pentru ca Razboincii au fost cei care au pierdut primul joc de Imunitate si astfel sunt nevoiti sa isi voteze un om spre a fi eliminat din cadrul competitiei. Aflate ambele echipe in Consiliul de Eliminare, membrii taberei Razboinicilor au mers rand pe rand sa voteze, iar Daniel Pavel, prezentatorul reality-ului a citit numele celor care au fost propusi. Nu mica a fost mirarea a Andreei Mosneagu care a aflat ca a primit 5 voturi spre a fi eliminata. Roxana a primit un vot din partea ei, si Musty unul. La finalul votului, Andreea a luat cuvantul si a dezvaluit ce crede despre ce s-a intamplat in Consiliu: "Eu, initial, am luat jocul acesta ca pe o joaca, nu mi-am dat seama ca este atat de greu, ca ma voi acomoda atat de greu si bineinteles ca imi doresc sa continui sa merg la joc. Va multumesc!", a fost raspunsul concurentei.

Andreea Mosneagu a primit cinci voturi din partea Razboincilor spre a fi eliminata

Citeste si: Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră care concurează la Survivor România 2021

Andreea Mosneagu este politist de frontiera si si-a dorit din tot sufletul sa fie castigatoarea competitiei Survivor Romania 2021. Este nascuta la Suceava, insa a venit la Bucuresti pentru a urma cursurile Facultatii de Stiinte Politice si Administrative. Andreea este pasionata de motociclism si kickboxing.

Din echipa Războinicilor fac parte Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Lor li se opun Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.