SURVIVOR ROMANIA 2021. Sindy da de pamant cu Sorin de la Razboinci dupa Consiliul de Eliminare:"Nu imi e teama de el!" Conflict de proportii intre cei doi Razboinci

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 mar 2021, 22:47
Sindy, conflcit de proportii cu Sorin

Sindy a prins curaj la Survivor Romania 2021 dupa ce a inceput sa fie preferata publicului si nu il iarta pe Sorin dupa afirmatiile facute in Consiliul de Eliminare despre ea.

Sindy devine rapid una din cele mai puternice concurente de la Survivor Romania 2021 dupa ce acum o saptamana a iesit pe locul doi in preferintele telespectatorilor si mai mult decat atat ii tine piept lui Sorin, cel care este considerat unul dintre liderii echipei Razboincilor si cel care ar face sttrategiile de joc dupa cum afirma mai multi concurenti care au parasit competitia din echipa albastra. Dupa ce au pierdut primul Joc de Imunitate, Sindy s-a dezlanuit la adresa lui Sorin si a spus ca este doar gura de el si pe traseu este un concurent slab, ba

mai mult nici nu depune tot efortul, preferand sa se menajeze dupa cum l-a auzit spunand.

"Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu. Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum. Dacă câștigă, el câștigă din noroc pentru că celălalt s-a întâmplat să nu se priceapă.

Ăsta e din punctul meu de vedere. 
Sorin are noroc. Nu sunt eu rea. Sunt realistă. Mă uit la om și văd că, uneori, chiar merge greu. Uneori mă supăr eu când văd că noi, cei care mergem rapid, avem foarte mari șanse să ne accidentăm să ne rupem ceva pentru că vrem să dăm totul acolo, pe traseu, ca să câștigăm.”, a spus Sindy in urma cu o saptamana.

 

Survivor Romania 2021. Conflict de proportii intre Sindy si Sorin de la Razboinci

Citeste si: Sindy, acuzatii dure la adresa lui Sorin! Razboinica il considera vinovat de esecul echipei sale in jocul de imunitate! "Sorin este slab pe traseu!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In Consiliul de Eliminare, Sorin a votat-o pe Sindy spre eliminare motivand ca afe o atitudine naiva fata de tot ce se intampla la Survivor Romania 2021: "Este ceva naiv, nu negativ, dar acel haos nu il poate controla, iar acea persoana este Sindy..." Sindy nu a parut deloc surprinsa de nominalizare, din contra a spus ca se astepta: "Da, ma asteptam.

Nu sunt surprinsa. Asta e, ramane la alegerea publicului. Nu simt nimic, sunt relaxata, nu am nicio problemea..." spunea in urma cu cateva zile Sindy. Insa, iata ca intre cei doi se aprinde deja un conflict. Dupa Consiliu, Sindy este de parere ca Sorin comenteaza pe toata lumea:"Oricum, mie nu imi este teama de el..." Sorin ii atrage atentia lui Sindy ca l-a acuzat degeaba de cateva lucruri: "L-am auzit cum vorbea asa mai incet cu Marius..."

Survivor Romania 2021. O noua dezbinare in tabara Faimosilor

Citeste si: Cum a ajuns Maria Hingu, una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 sa fie eliminata? Fosta Razboinica da cartile pe fata si spune adevarul

Daca in tabara Razboincilor este pe cale sa izbucneasca un conflict intre Sindy si Sorin, nici la Faimosi lucrurile nu sunt roz. Elena Marin este prima care observa ca in cea mai controversata alianta de la Faimosi s-a rupt ceva si anume ca Sebastian Chitosca a inceput sa fie tras la raspundere pentru cateva afirmatii. Cel care s-a enervat a fost Culita Sterp:"A inceput saptamana complicat, as putea spune. Am vazut ca s-au certat cei din echipa Fantastica, cum ii numeam eu."Pus la zid, Sebastian Chitosca riposteaza si spune ca:"Nu accept sa fiu maturat pe aici..."

Incepe Jocul pentru Recompensa, iar miza este una uriasa. Dupa unul din cele mai importante jocuri ale saptamanii, urmeaza unul mult mai relaxant si totodata amuzant, jocul de quiz unde concurentii se distreaza copios in urma intrebarilor-capcana puse de prezentatorul reality-ului Survivor Romania 2021.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.