SURVIVOR ROMANIA 2021. A plans ca un copil dupa descalificarea lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021. Cine a fost cel mai afectat si care a fost reactia coechipierilor lui si a Razboinicilor?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 mai 2021, 00:07
Cine a plans dupa Culita Sterp la Survivor Romania

Culita Sterp nu mai face parte din competitia Survivor Romania 2021 deoarece prin gestul sau de a refuza sa participe la Joc, a fost descalificat.

Lacrimi amare au curs dupa descalificarea lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021, iar cel mai afectat de plecarea Faimosului a fost Stefan Ciuculescu care nu s-a putut abtine si a izbucnit in lacrimi. El si-a motivat gestul prin faptul ca Faimosul a fost foarte apropiat de el si Elena Marin, insa cu Faimoasa nu poate discuta atat de liber cum a facut-o cu el. Spre deosebire de Faimosi care regreta eliminarea lui Culita, Razboinicii jubileaza si spun ca au scapat de un adversar redutabil.

Aici am venit singuri si plecam singuri...Va fi putin greu fara el pentru ca cu Elena nu pot discuta asa liber cum am facut-o cu el.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Stefan Ciuculescu regreta enorm plecarea lui Culita Sterp

Citeste si: Gestul disperat al lui Culita Sterp de fata cu toti concurentii Survivor Romania: "Nu cer mila nimanui, cer doar intelegere. Nu vreau sa fac vreo nebunie"

Inainte de a-si lua la revedere de la Faimosi, Culita si-a cerut sccuze tuturor celor pe care i-a suparat sau daca i-a suparat. Ajuns in fata Ralucai Dumitru, cei doi si-au dat mana si si-au luat la revedere amical in ciuda tuturor divergentelor pe care le-au avut. 

Razboincii promit ca o sa ii nimiceasca pe Faimosi, mai ales acum ca le-a plecat un om important.

"Avem un avantaj foarte mare pentru ca este un adversar foarte bun. "Hai sa-i curatam de tot..."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Culita Sterp isi ia la revedere de la Faimosi. Concurentul a fost descalificat

Citeste si: Mesajul Danielei Iliescu inainte de episodul din aceasta seara din Survivor Romania 2021. Ce le-a spus ea fanilor Faimosului: "Ma copleseste si pe mine aceasta..."

Culita Sterp a avut un mesaj emotionant inainte sa fie descalificat la Survivor Romania si a precizat ca isi cere scuze tuturor, insa nu mai poate continua avand in vedere faptul ca vrea sa fie langa iubita care va naste peste putin timp.

Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor.

Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția Survivor Romania. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici” , a anunțat Dan Pavel.

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.