Survivor Romania 2021. A vrut sau nu Jador o relatie cu Roxana Ghita la Survivor Romania 2021! Razboinica a dezvaluit totul despre ce s-a intamplat intre ea si Faimos

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 mar 2021, 09:22
Roxana Ghita, despre relatia cu Jador la Survivor Romania 2021

Roxana Ghita le-a dezvaluit fanilor toate culisele competitiei Survivor Romania 2021 si nu s-a sfiit sa faca declaratii incendiare despre toti competitorii.

Inca de la inceputul competitiei Survivor Romania 2021, Jador ar fi pus ochii pe Roxana Ghita de la Razboinici si nu s-a sfiit sa recunoasca acest lucru, admirandu-i corpul foarte bine lucrat. Tot Faimosul a declarat in gura mare ca s-ar fi indragostit de Razboinica. Timpul a trecut, Roxana a parasit competitia Survivor Romania 2021, a avut o tentativa de relatie cu Andrei Dascalu de la Razboinci, insa nu uita perioada in care Jador ar fi curtat-o si chiar i-a facut mai multe propuneri, insa fara a i le da curs.

Roxana Ghita, dezvaluiri despre Jador de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce se intampla cu concurentele Survivor Romania 2021 in acea perioada a lunii? Roxana Ghita de la Razboinici a povestit totul fara perdea

Roxana a spus razand ca Jador este unul dintre cei mai de treaba concurenti de la Survivor Romania 2021.

Intrebata daca a avut sau nu o relatie cu el, Roxana a spus ca Faimosul este mereu pus pe caterinca, este o persoana foarte buna, si nu, nu a fost ceva mai mult intre ei." Nu ma asteptam sa fie asa bun pe traseu..." a declarat fosta concurenta. Razboinica a mai dezvaluit ca Jador este si o pesoana foarte sincera si asumata, este exact asa cum se vede la televizor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Ghita a ramas placut impresionata de Jador de la Faimosi

Citeste si: Cum arata si cine sunt parintii Roxanei Ghita, Razboinica de la Survivor Romania 2021 care a renuntat la competitie

Se pare ca atat Roxana cat si Simona au declarat acelasi lucru despre Faimos si anume ca este o persoana extrem de sufletista." Jador, orice ar face și orice ar spunea, oricât m-ar fi supărat pe mine, este atât de sufletist și atât de bun, e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut. Și îmi pare rău de el..." 

Roxana Ghita a mai declarat ca daca ar mai fi ramas in competitia Survivor Romania 2021, poate s-ar fi infiripat ceva intre ea si Andrei Dascalu, coechipierul ei pentru care a avut o afinitate inca de cand acesta a intrat in competitie. Dar se pare ca nu doar pasiunea pentru sport i-a legat pe cei doi Razboinici, ci si faptul ca ambii locuiesc de o buna bucata in Anglia, chiar daca in orase diferite.

Roxana chiar a declarat ca se va intoarce in UK, insa nu pana in septembrie.