SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Acum s-a aflat! Cum a reacționat, de fapt, Marius Crăciun după ce Andrei Dascălu a intrat în finala Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 06:45
Marius Crăciun și Andrei Dascălu de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marius Crăciun a făcut dezvăluirea momentului. Ce a făcut și cum a reacționat în momentul în care Andrei Dascălu a intrat în finala Survivor România 2021?

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marea finală Survivor România 2021 și-a desemnat câștigătorul, Zanni și Andrei Dascălu luptându-se pentru premiul final. Acum, la aproape două săptămâni de la acel moment, Marius Crăciun a dezvăluit ce a simțit cu adevărat în momentul în care a ratat șansa de a intra în cursa finală pentru marele premiu.

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Care a fost prima reacție a lui Marius Crăciun după ce Andrei Dascălu a intrat în finala Survivor România 2021? 

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marius Crăciun și Andrei Dascălu s-au împrietenit la Survivor România 2021 și au rămas uniți până în ultimul moment, chiar dacă au ajuns în punctul în care au fost nevoiți să lupte unul împotriva celuilalt. În cele din urmă, Andrei Dascălu a intrat direct în marea finală Survivor România 2021, în timp ce Zanni și Marius Crăciun au ajuns la votul publicului.

În cele din urmă, Zanni a ajuns să se lupte pentru marele premiu cu Andrei Dascălu și a ieșit învingător, Faimosul fiind desemnat marele câștigător al competiției și intrând în posesia premiului în valoare de 250,000 de lei.

Întrebat ce a simțit în momentul în care a ratat șansa de a lupta pentru marele premiu, Andrei Dascălu fiind cel care a ajuns până în ultima fază a competiției, Marius Crăciun a dat dovadă de sinceritate și a spus exact ce a gândit în acele momente.

Deși și-ar fi dorit enorm să câștige competiția, Războinicul a mărturisit că s-a bucurat enorm pentru Andrei Dascălu, având în vedere că îi leagă o prietenie sinceră și frumoasă.

„M-am bucurat foarte mult pentru el. Mi-am dorit ca eu și Andrei să ajungem cât mai departe în competiție. Măcar știam că el poate câștiga dacă eu mi-am pierdut șansa.”, a scris Marius Crăciun pe contul personal de instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă niciunul dintre ei nu a intrat în posesia marelui premiu de la Survivor România 2021, Marius Crăciun și Andrei Dascălu s-au declarat mulțumiți de tot parcursul lor în cadrul competiției și de faptul că au reușit să ajungă atât de

departe și să își depășească limitele. 

Citeste si: Maria Chițu, transformare spectaculoasă după Survivor România 2021. Cum arată Războinica în costum de baie? FOTO

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Marius Crăciun, unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Războinicilor

Marius Crăciun a fost concurent în echipa Războinicilor de la Survivor România 2021. Chiar dacă nu a intrat în competiție de la început, acesta a reușit să se integreze rapid și s-a transformat într-un adversar de temut pentru Faimoși.

Nu e deloc întâmplător faptul că Războinicul a ajuns până în marea finală Survivor România 2021, demonstrând pe trasee că își merită locul în faza finală a competiției. A ajuns în ultimii 3 concurenți, dar în cele din urmă a fost eliminat după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Cu cine și-a petrecut Andrei Dascălu ziua de naștere? Războinicul a împlinit 23 de ani

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.