SURVIVOR ROMANIA 2021. Albert, favoritul publicului, accidentare grava la Survivor Romania! Ce se intampla cu Razboinicul in aceste momente

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 16:10
Ce se intampla in aceste momente cu Albert Oprea

Albert Oprea isi pune in pericol parcursul catre Finala Survivor Romania? Razboinicul a avut parte de cea mai urata accidentare de pana acum.

Incepe primul joc de Imunitate al saptamanii, insa pentru Albert Oprea, nu prea a fost cu noroc acest traseu deoarece se accidenteaza serios. Se vede clar ca Razboinicul este afectat de ce i se intampla in aceste momente si cu siguranta se gandeste la parcursul sau spre Finala Survivor Romania.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Albert Oprea, accidentare grava la picior

Citeste si: Elena Ionescu, castigatoarea primului sezon Survivor Romania, pronostic dur! Pe cine vede favorit la Marele Trofeu al sezonului doi

Favoritul publicului de luni de zile, fiind votat in mod constant are parte de cea mai grea perioada deoarece s-a accidentat grav pe teren. Medicul a intervenit urgent, iar Marius Craciun a fost si el alaturi de coechipierul sau pentru a-l ajuta: "Am calcat stramb rau de tot..."a strigat Albert Oprea vizibil speriat si dezamagit ca i se intampla lui tocmai in acest moment acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In afara de accidentarea lui Albert, se pare ca s-au intetit tensiunile dintre unii Faimosi si Razboinici, insa relatia dintre Sebastian si Zann i are cel mai mult de suferit, iar cel care urmareste toata aceasta drama este nimeni altul decat Stefan

Ciuculescu: "Starea lui Sebi s-a schimbat de la unificare. Ma asteptam la asta pentru ca Zanni asa cum a spus-o si el, s-a apropiat putin mai mult de Adelina. In momentul de fata, ceea ce transmite Adelina, il gadila la timpane pe Zanni. Au inceput sa iasa firele, cateun fir, cateun fir..."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni si Adelina Damian, disputa grava in Consiliul de Nominalizare

Citeste si: Elena Ionescu, castigatoarea primului sezon Survivor Romania, pronostic dur! Pe cine vede favorit la Marele Trofeu al sezonului doi

Mai mult, Consiliul de Nominalizare aduce in prim plan un scandal monstru intre Faimosi si Razboinici, iar cei vizati sunt tocmai Zanni si Adelina. Se pare ca Zanni s-a intors impotriva Adelinei, culmea: "Pentru ca esti de cateva zile aici,nu ai cum sa pornesti un show.

E "game over" cu tine...""

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.