Survivor România 2021. Alin, prima reacție după ce Musty a fost eliminat de la Survivor România: "Albert și cu mine am făcut un..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 08 mar 2021, 13:56
Alin, Albert si Musty Foto(4)
Alin, prima reacție după ce Musty a fost eliminat de la Survivor România

Alin Sălăjean a făcut primele declarații după ce Musty a fost eliminat din competiția sportivă Survivor România 2021.

Duminica seara, 7 martie, telespectatorii au avut parte de o ediție incendiară. Patru concurenți au fost propuși spre eliminare, printre care și Musty. Războinicul a părăsit competiția Survivor România după ce a fost nominalizat de Albert, care a ieșit favoritul publicului.

Citeste si: Survivor România 2021. Kamara, prima reacție după ce Musty a părăsit competiția din Republica Dominicană! "Ești un..."

Alin, prima reacție după ce Musty a părăsit Survivor România

În cursa pentru eliminare au fost Andreea Antonescu și Zanni, propus de Elena Marin, de la Faimoși și Maria Hîngu și Musty de la Războinici. În urma voturilor, telespectatorii au fost cei care au decis că Musty e cel care părăsește competiția Survivor România 2021.

Inițial, Albert a fost propus spre eliminare de către colegii săi, însă pentru că a fost favoritul publicului, acesta a ieșit din cursa pentru eliminare și l-a propus pe Musty. 

Alin Sălăjean și Albert Oprea au devenit prieteni în cadrul competiției din Republica Dominicană. După ce Alin a fost descalificat din competiție din cauza unor probleme de sănătate, Războinicul l-a susținut pe Albert de acasă, din fața televizorului.

Citeste si: Drama nestiuta care l-a afectat pe Albert Oprea de la Razboinci! Ce a patit concurentul in urma cu cativa ani si cat sufera si acum

Alin s-a bucurat extrem de mult când a aflat că prietenul lui nu mai poate fi eliminat. Fostul războinic a postat și un mesaj prin care le-a mulțumit oamenilor de acasă, că l-au votat în număr cât mai mare pe Albert, potrivit wowbiz.

Imediat după ce Musty a fost eliminat din competiția sprtivă care se desfășoară în Republica Dominicană, fostul său coechipier, Alin, a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram.

"Victorie. Albert și cu mine am făcut un legământ. Mai multe despre acest legământ o să aflați când vom fi unul lângă celălalt",  a scris Alin Sălăjean pe pagina lui de Instagram.

Musty, primele declarații după eliminare

Musty a mărturisit că se aștepta să fie votat de Albert, deoarece acesta l-a votat încă de la începutul competiției Survivor România 2021.

"Mă așteptam la schimbul ăsta și la votul lui Albert. Cred că m-a votat de când am început competiția. N-am nicio frică, ador aventură asta. La un moment dat știu că se poate opri pentru fiecare dintre noi. Am făcut tot ce am putut la joc, în camp, asta e Survivor",  spunea Musty.

Citeste si: Survivor România 2021. Prima reactie a lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cum si-a dat seama ca va parasi competitia

Scandalul dintre Musty și Alin 

Sandalul dintre cei doi a pornit de la un gest banal făcut de Alin, care a modificat ceva în casa improvizată de echipa Războinicilor.

A fost de ajuns ca Musty să reacționeze. Războinicul a încercat să îi explice colegului de echipă cum este mai bine să procedeze, iar de aici s-a declanșat o ceartă care intră, cu siguranță în topul scandalurilor din acest sezon, la Survivor România.

Cei doi au ajuns să își reproșeze performanțele sportive slabe, conform  wowbiz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alin:  Vrei să dorm în junglă?

Musty:  Dormi unde vrei!

Alin:  Că numai tu vii cu ideile astea!

Musty:  Și nu mă ocarî așa. Nu sunt Moroșanu. Eu ți-am spus doar părerea mea. Mă deranjează egoismul tău!

Alin:  Tu ești cel mai egoist dintre toți!

Musty:  Nu mai scuipa!

Alin:  N-am făcut-o intenționat!

Alin:  Eșți mai egosit decât toată lumea, în tot.

Musty:  Tu ce ai făcut aici? Stai. Eu fac!

Musty:  Nu eșți bărbat! Dormi non-stop!

Alin:  Nu mai face nimic o săptămână și la fel de slab sportiv o să fii!

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cum arată topul celor mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici

Alin:  Eșți fals. Lumea o să vadă la televizor. Falsitatea ta, falsitatea mea, performanța ta, performanța mea. Când o să vezitoate interviurile, să vezi ce s-a spus despre Ain și o să vezi ce s-a spus de Musty. Mie nu-mi este frică să te confrunt!

Musty:  Te văd, sari la mine, eu nu vin către tine. 

Alin:   Sari la bătaie, vrei să spui? Vezi că tu te-ai bătut cu Georgiana!

Musty:  Eu ajung obosit, nedormit, accidentat, pentru că obosesc prin lucrurile pe care le fac pentru toată lumea, am făcut căsuța asta, am adunat frunze..

Alin:   Am tăiat și eu lemne...

Musty:   Pentru că ți-a spus Maria să-ți miști fundul!

Alin:   Nimeni nu lucrează, numai tu le faci pe toate, tu ești Superman.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.