Survivor România 2021. Ana Porgras a spus care este motivul pentru care a renunțat la gimnastică: "A fost o decizie..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 12:40
Ana Porgras a dezvaluit care este motivul pentru care a renunțat la gimnastică.

Ana Porgras a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la gimnastică la vârsta de 18 ani.

Ana Porgras este concurentă la "Survivor România 2021" și una dintre cele mai apreciate din competiție. Faimoasa a mărturisit într-un interviu pentru Viva, care este motivul pentru care a renuțat la gimnastică. 

Citeste si: Drama Anei Porgras inainte de a deveni campioana mondiala la gimnastica! Concurenta de la Survivor Romania a povestit tot

Motivul pentru care Ana Porgras a renunțat la gimnastică

Ana Porgras a povestit în interviul pentru Viva că a trecut prin foarte multe momente grele în perioada în care se antrena pentru Olimpiade, însă unul dintre celele mai grele a fost în momentul în care a renunțat definitiv la gimnastică. 

"Cel mai greu moment a fost momentul când am renunțat. Am luat decizia de pe o zi pe alta.

Nu mai puteam nici fizic, simțeam că mă dezintegrez, și nici psihic. În primele luni nu mi-a fost greu, îmi doream să plec, să am o viață normală. Acum realizez că a fost o decizie luată în pripă și puteam să mai stau câteva luni până la Olimpiadă.

Un alt moment greu a fost când mi s-a rupt peroneul, în timpul unui campionat european. Aveam șansa să câștig finala la bârnă", a povestit Ana Porgras.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: SURVIVOR ROmania 2021. Zannidache, detalii in premiera despre relatia cu Ana Porgras! Starlin si Jador s-au incaierat in timpul Jocului de Recompensa! Cine i-a despartit?

Mai mult, concurenta de la Survivor România 2021 a povestit că totul a început de la o simplă joacă, iar mama sa a decis să o ducă la gimnastică. 

"Aveam patru-cinci ani și mă jucam afară, cu copiii și, dintr-o joacă, m-am pus în poziția sfoară, mi s-a părut lejer. I-am arătat și mamei ce pot să fac, a vorbit cu o prietenă, și aceasta a sfătuit-o să mă ducă la gimnastică.

A găsit o sală în Galați și, când am intrat prima dată acolo, am urcat pe bârnă, aparatul care mi-a plăcut cel mai mult. A meritat sacrificiul, chiar dacă nu mai aveam timp de copilărie.", a dăugat Faimoasa.

Ana Porgras, concurentă la Survivor România 2021

Cu zeci de medalii în palmares, considerată una dintre fetele de aur ale gimnasticii româneşti, Ana a decis să spună "DA" provocării "Survivor România", deoarece se consideră o persoană puternică.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cum arată topul celor mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici

"Mereu m-am uitat la emisiuni de genul acesta. M-am gândit adesea dacă aș putea să fac față unui astfel de show. Îmi place să cred că da. Am foarte multă răbdare cu oamenii, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Dacă văd că nu am cu cine, mă retrag. Pentru „Survivor România am forța fizică necesară, sunt tolerantă și transform situațiile în favoarea mea, chiar dacă nu sunt.", a spus Ana Porgras.

 

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.