Survivor Romania 2021. ANUNTUL care i-a daramat pe toti concurentii Survivor Romania. Au izbucnit in lacrimi cand au auzit care este premiul la Jocul de Comunicare

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 09:25
Concurentii Survivor Romania 2021, ingenuncheati de durere cand au aflat despre ce premiu este vorba la Jocul de Comunicare

Concurentii de la Survivor Romania 2021 se vor duela pentru cel mai emotionant premiu de pana acum, insa pentru unii dintre ei acesta este un moment extrem de dureros.

Concurentii Survivor Romania 2021 care vor castiga jocul de Comunicare din aceasta seara, vor primi poate cel mai important premiu de pana acum si nu, nu este unul material, ci unul mai degraba emotionant si cu o incarcatura sentimentala care cu siguranta ii va motiva pentru mult timp pe cei care vor castiga jocul. Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului Survivor Romania 2021 a anuntat premiul traind aceleasi emotii ca si concurentii: "Exista un om in vietile noastre care tot timpul te va apara si se va gandi la tine cu rugaciuni, cu drag.

Echipa castigatoare primeste video de la mame sau de la figurile materne din vietile voastre."  

Survivor Romania 2021. Faimosii si Razboincii lupta pentru mamele lor

Citeste si: Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Cand au aflat despre ce este vorba, toti concurentii au fost rapusi de durere si de un dor si mai mare fata de familie, de parinti, frati si mai ales de mame.

Mellina, a izbucnit in plans fiind consolata de Romina, una din concurentele noi abia intrate in competitia Survivor Romania 2021. Pana si durul Catalin Morosanu nu si-a putut stapani emotiile si a declarat ca:"Pana la urma mama ramane cea mai importanta femeie din viata noastra", a declarat luptatorul. Sorin a fost si mai inversunat si determinat sa castige aceasta lupta incat a spus ca va da absolut totul pe teren in Jocul de Comunicare: "Piele, carne, oase, voi lasa totul..."
Andreea Antonescu a fost si ea extrem de emotionata la aflarea premiului si a declarat ca:"Prea putini de aici inteleg si stiu sentimentul de mama..."

Survivor Romania 2021. Moment dureros pentru Cosmin Stanciu la Jocul de Comunicare

Citeste si: Momente de tandrețe la Survivor România 2021! Apropiere suspectă între doi Războinici. Cum au fost surprinși?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru unul dintre concurentii Survivor Romania 2021, acest premiu este unul dureros. Este vorba despre Cosmin Stanciu. Parintii Faimosului au murit, iar pentru el, acest moment este unul cu adevarat plin de suferinta.  Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine.

Pentru ei, am să câștig.  E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător, căci, din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit. Mama era o fană înrăita a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine, să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor.
Din păcate, ea nu a mai reușit sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare",a declarat Cosmin Stanciu"
, a mărturisit concurentul. 

Nu mai vorbim de Zannidache care a sfarsit intr-un orfelinat  in copilarie abandonat de ambii parinti. La Survivor Romania 2021, Faimosul a facut totusi o marturisire la care multi nu se asteptau si anume ca si-a cunoscut mama, insa pentru el este o straina deoarece femeia nu s-a comportat nici pe departe ca o mama:" "Cand vorbeste lumea despre mama, nu raspund la aceste intrebari, nu raspund pentru ca oricat as vrea eu sa ma deschid ca sunt genul care se deschide, nici eu nu stiu foarte multe despre ea pentru ca si epntru mine e incert.  Am mai vizitat-o asa la patru ani, dar...pentru mine e o straina, mi-e rusine asa. Daca vine o data la cinci ani la tine si...nu mi-e rusine asa de ea, ci ca e un strain, mi-e jena, mi-e rusine de situatie. Nu imi place sa intru in discutiile astea, n-o cunosc pe mama, m-a vizitat o data la patru ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, erau niste ghete care erau bune pentru un copil de cinci ani, adica la modul asta. Are niste probleme de a realiza in ce realitate traieste. Eu am 23 de ani, nu stiu daca ea stie. Nu coopereaza, are cam 40 si ceva de ani. Am tot tras de ea cand eram mic, sa vorbim, are niste probleme, nu raspunde sau raspunde dupa cinci secunde. O vad speriata, are o trauma, se vede in ochii ei, ori e de la nasterea mea, de la barbatul cu care m-a facut..."  

Duelul dintre echipa rosie si cea albastra, respectiv Razboinci si Faimosi va fi unul epocal datorita premiului pus la bataie si absolut toti se vor lupta pana la ultima picatura de forta, dovada stau imaginile din episodul din aceasta seara de la Survivor Romania 2021. Starlin pare atat de inversunat incat il doboara pe Catalin Morosanu in Arena. Oare se va revansa luptatorul? Distanta, ritmul si citirea intentiilor, iubirea de mama si pentru mama, este cel mai puternic motivator si depaseste absolut orice. Este cu adevarat o infruntare epica marca Survivor Romania 2021. "Este punctul meu sensibil..."/"Pentru tine, mami!", au fost cateva din replicile din Arena competitiei.