SURVIVOR ROMANIA 2021. ELIMINARE imprevizbila la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitia dintre Elena Marin, Stefan Ciuculescu, Maria Chitu si Albert Oprea

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 11:00
Patru concurenti au fost propusi spre eliminare; Stefan Ciuculescu, Elena Marin, Maria Chitu si Albert Oprea
Sursa: Captură KANAL D

Publicul a decis cine a fost eliminat dintre Elena Marin, Stefan Ciuculescu, Maria Chitu si Albert Oprea in Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021.

Consiliu de Eliminare plin de suspans la Survivor Romania 2021 pe ultima suta de metri a competitiei care tine cu sufletul la gura milioane de telespectatori din Romania. Din cei opt concurent ramasi in competitie, patru dintre ei au fost nominalizati spre eliminare in Consiliul de duminica seara. Astfel, de la Faimosi, Stefan Ciuculescu si Elena Marin au fost concurentii propusi spre eliminare. Daca Elena Marin a fost votata de Faimosi in Consiliul de Nominalizare spre eliminare, Zannidache, ca favorit al publicului de la echipa rosie l-a propus spre eliminare pe Stefan.

SURVIVOR ROMANIA 2021. CINE a fost eliminat din competitie in Consiliul de Eliminare de duminica seara

Citeste si: Final de excepție la Survivor România în meciul cu Grecia. Recompensa s-a adjudecat! Ce echipă va lua cina la restaurant

Cu parere de rau si chiar daca au avut divergente intr-un anumit punct la competitiei, se pare ca pe ultima suta de metri, cei doi Faimosi au inceput sa se inteleaga si sa se aprecieze reciproc, asta denotand din discursul lui Zanni fata de Stefan: "Votul

meu poate sa mearga doar spre unul, nu pentru ca nu imi place de el, ci pentru ca nu am de ales. Votul meu merge spre Stefan pentru ca nu am unde sa dau unul altcuiva. E cel mai drept om si cel mai asumat. A gresit fata de noi, dar e cel mai asumat. El e cel mai sumat, nu exista om mai asumat. I-am spus asta dinainte de Consiliu." 

In urma votului lui Zanni, Stefan a declarat ca se astepta la aceasta nominalizare si o ia ca atare nefiind suparat sub nicio forma pe Faimos: "Asa cum a spus si Zanni si eu constient de niste lucrui. Zanni si-ar fi schimbat votul daca veneam de la inceput de la inceput sau sa fie alta persoana in locul meu. Am facut multe greseli, dar am fost o perosana dreapta, am spus lucrurilor pe nume.

Nu as fi pus o perdea care nu e demna de mine, asa am fost si acasa, asa si aici. Ramane de vazut verdicul si sunt increzator ca drumul meu nu s-a oprit aici."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In echipa Razboinicilor, favoritul publicului a fost Andrei Dascalu pentru a doua oara consecutiv.

Andrei a declarat ca nici nu se astepta ca el sa fie favoritul si chiar si-a facut bagajul fiind ferm convins ca va fi eliminat din competitie: "Chiar aveam mari emotii si stiam ca am aceleasi sanse ca restul sa plece. Mi-am facut si bagajul. O parte imi spunea ca plec si o parte ca raman. Este a doua oara cand ies favorit, nu imi vine sa cred ca am sustinearea lor.
Le multumesc din inima. Imi doresc sa ajung in Finala, dar sper sa ajung sa ma duelez cu ai mei si vreau sa ma duelez cu coechipierii mei. Cu siguranta, familia mea este foarte mandra de mine.Sunt foarte fericit ca am o saptamana asigurata. Imi doresc ca toti patru sa avem o saptamana asigurata. Apreciez foarte mult si voi da totul pe traseu si sper sa fie mandri de mine pentru ca voi da totul cat mai am de stat aici."

Cat priveste nominalizarea spre eliminare, Andrei a marturisit ca ii este foarte greu, insa nu are incotro si o va vota pe Maria chiar daca aduce puncte de fiecare data pe traseu, insa nu il va putea vota pe Marius pentru ca i-a fost intotodeauna alaturi si a promis ca niciodata nu il va vota in acesta competitiei: "Este cel mai greu moment, dar din pacate trebuie sa o fac. Pe Marius nu pot sa-l votrez, a fost langa mine mereu, m-a sustinut si nu va primi un vot de la mine cat voi fi aici. Maria este singura fata pe care o mai avem, n-am vazut un moment de slabiciune la ea, insa votul meu va merge catre ea, sper sa nu plece nimeni de la noi. Sper sa trecem cu bine peste acest Consiliu."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Stefan Ciuculescu este eliminat din competitie

Citeste si: Momente incendiare la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Care este miza jocului?

Astfel, patru concurenti sunt nominalizati spre eliminare in acest Consiliu de Eliminare. Elena Marin, Stefan Ciuculescu, Albert Oprea si Maria Chitu au fost propusi, insa concurentul care a parasit competitia Survivor Romania si cel care a avut cele mai putine voturi totodata a fost Stefan Ciuculescu care a tinut un discurs emotionant la adresa coechipierilor sai si chiar a adeversarilor pe care i-a imbratisat de ramas bun: "Ma asteptam. Avem o ata pe care mergem in viata. Ata mea s-a terminat in aceasta seara aici la Survivor Romania 2021. Nu imi pare rau ca am intrat in aceasta competitie, ca am intrat cu bune cu rele. Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc aceste sapte persoane. Toti cei sapte imi vor fi prieteni in continuare si cand vor ajunge la casele lor. Sunt mandru si bucuros ca am facut parte din cei opt. S-au perindat 41 de persoana si eu am ramas printre ultimele opt. Ma bucur ca am avut ocazia sa fiu comentat de dumneavoastra, domnul Dan si multumesc pentru cuvintele adresate pe traseu. Le doresc multa bafta, sa fiti tari si mai aveti putin pana ajungeti la final. Ma bucur ca am avut ocazia sa impartim acelasi camp. Elenus, vreau sa te vad in Finala, sa vii cu trofeul acasa. Mai lasa gloantele sa treca pe langa tine, nu te mai infige in ele" a fost sfatul lui Stefan pentru Elena pe ultima suta de metri.