SURVIVOR ROMANIA- 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat la consiliul de urgență

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 08:40
Cosmin Stanciu a parasit competitia Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

SURVIVOR ROMANIA- 17 iunie 2021. Daniel Pavel a anuntat eliminarea-fulger a unuia dintre cei mai buni concurenti de la Survivor Romania 2021, Zanni fiind extrem de afectat.

Eliminare-fulger la Survivor Romania 2021 dupa o accidentare foarte grava pe teren. Daniel Pavel a facut ANUNTUL la fel de emotionat si cu parere de rau ca toti concurentii care au auzit numele celui care va parasi competitia: "A avut probleme medicale, a fost sub supraveghere medicala, a fost sub tratament, insa in acest moment nu mai primeste acceptul medicului sa intre pe traseele Survivor Romania 2021 incepand cu acest moment.

Inseamna un efort suplimentar si trebuie sa aiba grija de sanatatea lui. Acest concurent vine de la linia de start al sezonului doi, insa sanatatea este prioritara, a urmat un tratament, este in continuare sub tratament, i s-au facut analize, insa nu va mai intra pe trasee."

SURVIVOR ROMANIA- 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat in consiliul de urgenta 

Citeste si: VERDICT DUR pentru Cosmin Stanciu: Un plaman este afectat. Primele declaratii ale Faimosului dupa eliminare: "Sunt trist, dezamagit..."

Astfel, Daniel Pavel a anunat ca cel care paraseste competitia din motive strict medicale este Cosmin Stanciu. Invitat la consiliul de urgenta, Cosmin a avut poate cel mai sincer si cel mai emotionant discurs al vreunui concurent de la Survivor Romania 2021 de pana acum si cel mai surprinzator totodata deoarece a tinut sa precizeze de ce a ajuns atat de apropiat de Zanni si de ce Faimosul

l-a cucerit fiindu-i ca un frate. Cosmin a facut cateva dezvaluiri pe care nu le stie nimeni despre Zanni. Cu capul in pamant si rusinat oarecum ca acum o tara intreaga i-a cunoscut si latura sensibila, Zanni si-a ascuns capul in tricou: "Am fost unul in mintea  celuilalt de la inceput. Prima data cand l-am cunoscut pe Zanni, eram la probe pentru show. Cand l-am vazut am zis ca nu-l suport pe baiatul asta deloc.
Asa imi ziceam in mintea mea. El, la randul lui, m-a vazut facand proba si la randul lui la fel a zis ca se crede figurant si mai sportiv decat toti. Ironia sortii a fost sa stam impreuna in avion, cu o noapte inainte de show am dormit impreuna si am fost de nedespartit. Am mai auzit cvorbe ca suntem total diferiti ca suntem opusi. Nu suntem deloc opusi, dar el e mai vulcanic, eu mai temperat, dar, eu il vad pe Zanni ce o sa fie in viitor, la 23 de ani asa eram si eu, dar eu il vad
in viitor si ce vrea sa faca. Are cel mai bun suflet dintre toti oamenii pe care i-am intalnit. cred ca stiu totul despre el. Eu nu vad o Alianta cu el, e fratele meu. Eu tin la Zanni pentru felul cum se poarta cu mine, atunci cum vorbeste cu mine. A avut incredere mare in mine. Tu esti omul care scoate totul de la mine..."Nu imi e doar un prieten.
Sunt convins ca vom tine legatura. Il iubesc exact cum e el."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SURVIVOR ROMANIA- 17 iunie 2021. Cosmin Stanciu a fost eliminat din competitie

Citeste si: Survivor Romania 2021. Ce decizie ia Zanni dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu! Razboinicii, in delir dupa plecarea Faimosului. Ce au facut in tabara

Daniel Pavel i-a facut cea mai frumoasa iesire din scena a lui Cosmin Stanciu si a facut un rezumat al tuturor titlurilor mondiale de karate pe care Faimosul le-a obtinut de-a lungul carierei sale, iar la final s-a inclinat in fata lui: "Ai adus acel bun simt din Ardeal, acea capacitate de a aplana conflicte si de a nu vorb chiar daca te invitam eu sa spui. Iti multumesc pentru intregul tau parcurs."

Nici Cosmin Stanciu nu a putut trece cu vederea faptul ca Daniel Pavel este unul dintre cei mai buni prezentatori si moderatori care a stiut intotdeauna sa motiveze concurentii pe traseu: "Ma bucur ca v-am cunoscut, pentru felul cum va purtati cu noi, cum ne-ati incurajat, nu am cuvinte sa va spun. Ma bucur ca v-am cunoscut, domnul Dan."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.