Survivor România 2021. Prima reactie a lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cum si-a dat seama ca va parasi competitia

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 09:40
Musty este concurentul care paraseste competitia Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Musty a fost eliminat aseara de la Survivor Romania 2021. Concurentul a declarat ca a presimtit acest lucru si din contra, pleaca cu capul foarte sus din competitie.

Razboinicul Musty este concurentul eliminat aseara din competitia Survivor Romania 2021 dintre Andreea Antonescu, Maria si Zanni. Publicul a decis ca cel care pleaca acasa este Musty. „Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, concurentul pentru care competiția Survivor România se încheie în această seară este Musty.” a spus Daniel Pavel. 

Concurentul a declarat ca se astepta cumva la acest deznodamant si a povestit exact cum si-a dat seama ca va parasi Survivor Romania 2021.

Survivor Romania 2021. Musty a fost eliminat aseara din competitie

Citeste si: Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența și de această dată!

„Azi dimineață, cu colegii mei, am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută. Aveam nevoie de mai multă hrană, de mai multă energie și am simțit, oricum, chestia asta.

Chiar vă zic sincer, zilele astea chiar aveam în cap că se va întâmpla chestia asta. Am un pic de emoție, dar nici chiar așa multă. Îmi este dor de proiectele mele, îmi este dor de copiii mei, de familia mea. 
Mi-a plăcut foarte mult aventura asta pe care am petrecut-o aici, cu minusuri, cu plusuri, cu multe alte chestii. Mă duc cu capul foarte sus, consider că sunt plin de multe chestii pe care le-am făcut în jocul ăsta, în jocuri către colegii mei, pentru colegii mei și pentru mine.
Mă duc cu capul foarte sus, chiar foarte sus, sunt mândru de foarte multe chestii pe care le-am petrecut aici. Ce pot să mai zic? E Survivor.”
, a declarat Musty.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania 2021. Cine au fost concurentii nominalizati spre eliminare in editia de aseara

Citeste si: Zanni i-a declarat război Elenei Marin la Survivor România 2021. Incredibil ce i-a spus după ce l-a nominalizat spre eliminare: „Dacă rămân aici...”

Albert a fost cel care l-a nominalizat pe Razboinic spre eliminare dupa ce a iesit preferatul publicului din echipa lui.

In ce priveste echipa Faimosilor, pe primul loc s-a clasat Elena Marin care nu a ezitat sa-l nominalizeze pe Zannidache.

„Mă simt surprins. Am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, dar, datorită Elenei, simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop și am spus stop când am nominalizat sportiv. Strategiile despre care vorbește Elena au fost făcute, la rândul nostru, drept răspuns la strategia lor, mă refer a grupului.

Am vrut să ne oprim, am zis pace sau nu? Nu știam ce să facem. Hai să fim o echipă. Am zis bine, dar nu mai faceți voturi neasumate, nu mai faceți schimb de voturi. Ce ar fi ca toată echipa să dea vot nul? Pe cine mai dăm afară?(...) Pusesem stop războiului și m-am abținut, nu i-a mai zis nimeni nimic Elenei. Simt săgețile războiului, domnul Dan.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!